Restoran Salon 1905

Restoran Salonom 1905 srušio je osnove personalizovane kuhinje i podigao je na viši nivo. Restoran je smešten u kultnom objektu Geozavoda, u samom srcu starog Beograda i gostima nudi jedinstveno iskustvo. Ovaj objakat je remek delo maštovite barokne i stilske arhitekture sa spektakularnim enterijerom umotanim u blistav mesing, mermer i zlato.

Kada je reč o hrani, ovde se služi Izvrsna mediteranska kuhinja, uz isključivo sveže i kvalitetne sastojke. Njihova kuhinja je poznata po jednostavnim, ali moćnim receptima. Osim mediteranske, takođe služe hranu koja spada u francusku i centralnoevropsku kuhinju. Naravno tu su i opcije za vegetarijance, vegane i osobe koje paze na unos glutena.

Beer Style preporuka– Pored prelepog enterijera, po kom je ovaj restoran nadaleko poznat, postoji još jedna stvar po kojoj se ovaj restoran pamtni. A to je njihov T – bone steak. Stoga smo bili znatiželjni i jako intrigirani. Zar je zaista toliko dobar? Morali smo da ga naručimo uz jedno svetlo pivo. I moramo vam priznati, ovaj T – bone steak je NEŠTO. Prelep ukus mesa, koje se topi u ustima uz hladnu čašu laganog piva. Postoji li šta bolje? Ako se osećate elegantno i prestižno, ako želite da se na kratko vratite u period Velikog rata, da osetite kako su tada bogati ljudi uživali, onda je ovo mesto baš za vas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1