Restoran Comunale

Comunale Café e Cucina je jedan od prvih restorana zaslužnih za transformaciju do tada napuštene i zaboravljene Beton Hale u sada već kultno mesto beogradske gastronomske scene i nezaobilaznu turističku destinaciju na obali Save.

Priča ovog restorana počinje 2010. godine, ponudom koja podrazumeva najbolje iz italijanske i mediteranske kuhinje, a u sinergiji sa najfinijim iz Josper grila uz jedinstvenu ponudu bara. Sve to uz vrlo diskretan kreativni zamah, u jedinstvenom enterijeru, jer žele samo najbolje za svoje goste.

Beer Style preporuka – Restoran Comunale je vrlo lep i prefinjen restoran, koji se primarno bavi konceptom kvalitetne i prestižne italijanske kuhinje. Pored italijanske kuhinje, služe i jela sa roštilja koja se prave samo od najsvežijeg i kvalitetnijeg mesa. Pri poseti smo bili raspoloženi za neki italijanski rižoto, hteli smo da se uverimo u kvalitet. Pitali smo osoblje za pomoć i oni su nam rekli da nema greške kada je reč o njihovom Risotto al Funghi Porcini e Tartufo, uz to smo naručili jedno pšenično pivo. Koji su sastojci ovog rižota? Vidite, veoma jednostavni ali zato efektivni, radi se o rižotu sa vrganjima i uljem od tartufa. Pirinač je bio izvrsno spremljen, komplikovan, ali ujedno i izbalansiran ukus vrganja i ulja od tartufa se savršeno uklopio. Bili smo zaista prijatno iznenađeni ovom kombinacijom jer je pružila mnogo više nego što smo očekivali, celokupni ugođaj je bio još jači uz ne baš previše rashlađeno pšenično pivo.

Restoran Comunale je namenjen za svaku osobu koja vodi računa o sebi i o tome šta jede, baš iz tog razloga koriste isključivo najkvalitetnije sastojke u svojim jelima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1