Restoran Jedno Mesto

Spoj tradicionalnog i modernog, dnevnog i noćnog života, Jedno mesto je spoj koji opčini svakog gosta. Spoj duha nekadašnjih boema i današnjih šmekera smešten u najlepšem delu starog centra Beograda, u Cetinjskoj ulici, u blizini boemske četvrti Skadarlija. Sve u svemu, ako ste u Beogradu Jedno mesto predstavlja nezaobilaznu stanicu vašeg gastronomskog putovanja.

Bilo da ste u duši stari boem ili moderni šmeker na Jednom Mestu provešćete nezaboravne trenutke i pronaći nešto za sebe. Bogata ponuda domaćih i stranih piva, pažljivo uparena sa gurmanski spremljenim jelima, oduševiće sva vaša čula i naterati da se Jednom Mestu iznova vraćate.

Beer Style preporuka –Restoran Jedno Mesto je beogradski restoran koji se bavi konceptom evropske kuhinje, a sam ambijent restorana podseća na ambijent prastarih boemskih kafana sa početka prošlog veka. Delikatno osmišljen meni će osigurati da pronađete nešto što je krojeno baš po vašim standardima. Ovog puta smo bili željni neke kvalitetne piletine uz koju smo želeli da naručimo jedno pšenično pivo. Razgledali smo njihov meni i odlučili da naručimo Pollo Speck. Reč je o pilećem fileu sa pršutom i mocarelom u sosu od belog vina. Kao prilog smo dobili pomfrit, posle nekoliko zalogaja shvatili smo da ova zanimljiva kombinacije ide veoma dobro uz ne previše rashlađeno pšenično pivo. Sinergijom ovog jela i pšeničnog piva, dobija se neki novi, mnogo zanimljiviji ukus.

Ako ste u potrazi za domaćim i evropskim specijalitetima ne gledajte dalje od Jednog Mesta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1