Restoran Istok

Restoran Istok je vijetnamski restoran, koji se nalazi u samom srcu Beograda. Duh i svežina orijenta, koji su sveprisutni u ovom restoranu, će vas na trenutak odvući od gradske vreve, i vaša čula obojiti nezaboravnim i egzotičnim bojama i ukusima. Pored neverovatnih ukusa orijenta, ovde vas čeka neverovatno atraktivan i autentičan ambijent.

Restoran Istok predstavlja intrigantu odrednicu na mapi beogradskih restorana. Nalazi se u ulici Gospodar Jevremovoj, u samom centru grada. Ovaj restoran je intrigantan iz više razloga, ali najviše nas je privukao jedinstven konceptom kojim se bavi, odnosno konceptom vijetnamske kuhinje. Iako sve istočne kuhinje pozajmljuju puno jedne od drugih, koncept vijetnamske je malo drugačiji. Pored odlične vijetnamske hrane u restoranu Istok će te moći da opustite sva vaša čula uz pomoć autentičnog ambijenta koji restoran poseduje.

Beer Style preporuka –Danas smo odlučili da se vodimo avanturističkim duhom. Stoga kada smo tokom analize jelovnika naleteli na „Mi Thit Bo“, odnosno govedinu u sosu od ostriga posluženu uz pirinčane nudle, nismo mogli odoleti. Uz ovaj specijalitet, kao i uvek, poručili smo jedno dobro rashlađeno svetlo lager pivo. Prvi utisak je bio upitan, na prvu ruku nije nam se ova kombinacija preterano svidela. Ali nakon što smo je okušali još jednom, ovog puta uz pivo, sve je bilo mnogo bolje. Miks govedine i sosa od ostriga je dobio novu dimenziju ukusa u kombinaciji sa svetlim lager pivom. Nudle su bile korektne i služile su da izbalansiraju celu kombinaciju.

Sigurno ćemo ponovo „ići na istok“ i iskreno se radujemo sledećoj poseti ovom restoranu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1