Restoran Lovac

U dobro poznatom ambijentu restorana Lovac, prepunom lovačkih priča, koji zahvaljujući izloženim puškama i opasačima, galeriji divljači i odabiru boja podseća na lovačku kuću, gosti su u prilici da uživaju u odličnoj hrani. Restoran Lovac se ističe opuštenom atmosferom, koja često podseća na stare beogradske kafane. Ovde su konobari vešti u svom zanatu, a mnogi za njihovu kuhinju govore da je najbolja u Beogradu.

Restoran Lovac se nalazi na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića, na samo nekoliko koraka od gradske vreve koja se u bašti restorana ne oseti. Jedna od najlepših i najvećih restoranskih bašta na Vračaru, sa debelim hladom stare lipe, prijatan je ambijent ispunjen ukusom hrane i bogatim asortimanom pića. Pored lepe bašte, i autentičnog enterijera još jedan adut ovog restorana jeste neverovatno kvalitetna kuhinja u kojoj se prave isključivo lovački i domaći specijaliteti.

Beer Style preporuka –Tokom posete Lovcu bili smo spremni da se opustimo uz hladno pivo i jaku lovačku gozbu. Odlučili smo da su njihove lovačke kobasice uz jedno veliko dobro rashlađeno svetlo lager pivo dobitna kombinacija, i nismo se pokajali. Kobasice su bile fenomenalne, baš onakve kakve trebaju da budu, ako ne i bolje. Uz kombinaciju sa svetlim lager pivom ovo je bio pravi lovački užitak.

Ako vas privlači priroda, lovački ambijent i hrana koja se vezuje za ovakva mesta, restoran Lovac je pravo mesto za vas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1