Restoran So i Biber

Na gastronomskoj mapi Beograda, od decembra 2008. godine, na adresi Staro sajmište broj 19, pozicionirao se restoran So i Biber. Restoran se nalazi u maloj ulici, ušuškan u zelenilu, te ćete posetu ovom restoranu dugo pamtiti upravo po krajoliku na kom se nalazi. Ali nećete samo po tome – izuzetno obilne porcije, znalački spremljena hrana i pozitivan šok prilikom plaćanja računa su glavni aduti ovog restorana.

Ukoliko niste sigurni šta biste jeli, ljubazno osoblje će vam pomoći u izboru. Kapacitet restorana je 95 ljudi, a tokom kasnog proleća, leta i rane jeseni, otvorena je i bašta koja prima 60 gostiju.

Beer Style preporuka – So i biber je kultni beogradski restoran koji se bavi konceptom spoja više različitih kuhinja. Meni ovog restorana poseduje dominantne note tradicionalne i isročnoevropske kuhinje, ali tu se takođe nalaze razna nacionalna jela ostalih evropskih zemalja. Ako niste ljubitelj mesa, možete odabrati obrok salatu, riblji meni ili pastu. Topla preporuka je da dođete baš gladni, jer su porcije ogromne, a usluga brza i tačna. Ovog puta smo bili neverovatno gladni, a činjenica da ovaj restoran nudi obilne porcije nas je veoma obradovala. Nakon analize menija odlučili smo da se opustimo uz dobro rashlađeno svetlo lager pivo u kombinaciji sa „Merak“ ramstekom. Jelo koje smo poručili jedno je od najpopularnijih u ovom restoranu, a reč je o dimljenom ramsteku u sosu od parmezana i kačkavalja. Jelo je bilo servirano brzo, sve je bilo sveže i adekvatno pripremljeno, porcija je bila ogromna i ukusna. Jelo je odlično išlo u kombinaciji sa svetlim lager pivom, odnosno ovo je bila prava gozba za gladne.

Ako ste ljubitelj jake i ukusne hrane, ali i velikih porcija, restoran So i Biber je pravo mesto za vas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1