Pivara 3bir otvorila taproom

Pre par godina trebalo je napisati: novosadska kraft pivara 3bir, a danas je sasvim dovoljno reći jednostavno pivara 3bir, da bi svi ljubitelji odličnog kraft piva znali o čemu se radi. Posle početnog perioda gipsy brewinga, pivara 3bir postoji od 2016. godine. Za proteklih nekoliko godina ova pivara je promišljenim poslovnim potezima, neprekidnim rastom, pozicioniranjem na tržištu i naravno kvalitetom svojih piva postala jedna od perjanica srpskog kraft pivarstva. Preseljenjem proizvodnog pogona na atraktivnu novosadsku lokaciju u Futoškoj ulici broj 93 b, na mesto gde je pre svega deceniju-dve bio uspavan kraj na obodu grada, a danas se nalazi nova ugostiteljsko trgovačka žila kucavica grada, napravljen je novi, veliki korak u razvoju ove pivare. I nije se stalo ni na tome. Uz samu pivaru, nalazi se novo čedo 3bira, taproom u kom će ljubitelji kraft piva i oni koji bi to želeli da postanu moći direktno sa točilica da okuse najsvežija piva ove pivare. U savremenom ambijentu postindustrijskog dizajna, posetioci će moći da uz pivo, kroz staklenu pregradu vide i samo postrojenje pivare i uživaju u atmosferi kreiranja svog omiljenog napitka.

Ovo mesto specifične urbane atmosfere mnogo je više od običnog lokala i pokazuje želju i spremnost ljudi iz 3bira da se maksimalno približe svojim konzumentima koji će ovde moći da, uz ispijanje piva, saznaju i puno toga o tome kako pivo nastaje, koliko je truda i znanja potrebno da bi se napravilo dobro pivo i da i sami postanu deo jedne savremene pivske kulture koja proizvođače i ljubitelje približava baš na ovakvim mestima. A novih iznenađenja i događanja će tek biti.

Za sve one koji su već verni poklonici ili bi želeli da isprobaju nove, sjajne ukuse i arome, ovo je mesto gde sveže, pravo iz točilice, par metara od mesta gde nastaju, mogu da probaju proverene 3birove favorite, Akiru, Šlager, Arhipelag, Shake ili nove bisere kao što su Citrozaik ili Memento Mori. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1