Belgrade BEER FEST 2018

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest održaće se od 15. do 19. avgusta. I ove godine festival će se održati na Ušću. Organizatori sa ponosom najavljuju Roisin Murphy britansku elektro-pop zvezdu, kultni britanski sastav The Stranglers, Riblju čorbu, Dr Neleta Karajlića, Partibrejkerse, Lollobrigida, Van Gog i mnoge druge.
Za ljubitelje piva organizator je predvideo – Craft Land festivalsku zonu. Točiće se piva najpoznatijih pivara: Crow, Dogma, Kabinet, Dilema, Dorćol pivara, Tron, Kaš, The Black Turtle, 3bir, Sindikat, Kors, Salto, Crna Ovca, Južni Vepar, Nikola Car, Vrač, Krugher & Brent, kao i Pivzdarija, Gvint, Carstvo piva, Premijer, Princ i Revolution. Pored domaćih predstaviće se i nekoliko stranih pivara.
Kampanja BIRAM DA RECIKLIRAM u saradnji sa kompanijom Ball Packaging Europe se nastavlja. Još od 2009. godine počeli su sa promocijom limenke kao ambalaže koja se 100% reciklira i do sada je prikupljeno 5,2 tona praznih limenki koje su otišle na reciklažu.
Već šestu godinu za redom, u saradnji sa kompanijom Heineken, održava se akcija "Društvo, ko vozi kući?". Uz slogan "Uživajte odgovorno" do sada je prevezeno više od 200.000 ljudi tokom Belgrade Beer Festa i ostalih letnjih festivala.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1