Svi na Staropramen i kobaje

Od 8. do 12. maja Tašmajdanski parkbićemesto najbolje gradske zabave i spoj jedinstvenih svetskih kuhinja. U gradskom jezgru prestonice održava se prvi street food festival u regionu. Poput mnogih metropola, i Beograd će kroz Staropramen Street Food Festivalbiti svet u malom, a najbolja zabava očekuje vas upravo na štandu Staropramena. I ovoga puta praška legenda slavi trenutke za pamćenje, ali ima i poseban razlog da nazdravi – proslavlja jubilej, 150 godina postojanja.

Među više od 15 izlagača najkvalitetnije hrane Staropramen štand se izdavaja konceptom „Food your way“, kojim sjedinjuje najrazličitije kulinarske specijalitete. Tu je i specijalan predlog za vrhunski gastro-doživljaj, koji nastaje kada se najpoznatije praško pivo upari sa različitim vrstama kobasica iz menija čuvenog Wurst Platz-a.

Od koncerta benda Irie FM na dan otvaranja do kuvarskog okršaja influensera Tamare Ćosić (@lepasvakidan) i Igora Stankovića (@izorgor) 10. maja, na štandu slavljenika zabava ne prestaje.

Uverite se zašto će Beograd ovih dana biti poput Londona, Njujorka i drugih svetskih gradova koji znaju čar nastalu spojem festivalske autentične ulične hrane, dobre muzike i druženja pod otvorenim nebom. Budite deo Staropramen Street Food Festivala, slavite trenutke koji se pamte.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1