PIVO I BURGERI – Restoran Kod Brke
Pabovska atmosfera, ali i velik izbor piva i burgera, raduje mnoge pivoljubce i zato su prepoznali Brku kao mesto gde im je zagarantovan provod i dobra ponuda ovog gastro bara.
BEER STYLE MAGAZIN RECENZIJA – Niško pivo
Interesantno je istaći da se Niško pivo u jednom delu proizvodnje priprema na tradicionalan način.
MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo
Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.
PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš
Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.
PIVO I PANDEMIJA – Ispunili san i prave pivo
Priznaju da su u početku poprilično bili neupućeni u posao, te su mislili da hmelj može da se kupi i u poljoprivrednim apotekama.
PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo
Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.