PIVO U KULINARSTVU – Pileća krilca u medu i pivu
Dinstana krilca služiti uz pire od krompira, sve preliveno sokom u kome su se dinstala, poslužiti uz lager pivo – Prijatno
PIVO IZ NIŠA – Sinđelić svetlo pivo
Sinđelić pivo je svetlo i lakših nota i sadrži 4, 2 odsto alkohola, a namenjeno je svima koji vole laganija piva i sa manje gorčine.
PIVO ZA DORUČAK – Pivo koje se maže na hleb
Kreator ovog pivskog delikatesa je majstorski tim iz pivare Kabinet i to pod dirigentskom palicom Dejana Maksimović Maxa.
PIVO I KOKTELI – Kokteli sa pivom i viskijem
Danas kada su domaće tržište preplavili svi mogući stilovi piva, otvaraju se mogućnosti i za nove, neobične i ukusne koktele.
PIVO I PILETINA – Macchiato Fax
Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.
BEER STYLE MAGAZIN RECENZIJA Sabro Vienna
Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.