
U svakom trenutku 50 miliona ljudi pije alkohol
Mamurluk jednog ljubitelja piva je trajao čak 4 nedelje. Pomenuti ljubitelj piva, iz Nemačke, je popio čak 60 krigli piva.
Mamurluk jednog ljubitelja piva je trajao čak 4 nedelje. Pomenuti ljubitelj piva, iz Nemačke, je popio čak 60 krigli piva.
Pivara Crow – najbolja Srpska pivara Poznati pivski sajt Ratebeer.com je i ove godine dodelio nagrade najboljim pivima i najboljim
Erdinger Alkoholfrei je svetlo, bezalkoholno, pšenično, pasterizovano, mutno i nefiltrirano pivo. Proizvodi se ekskluzivno u bavarskom gradu Erdingu, u Nemačkoj.
Da li ste znali da se tamna piva odlično slažu uz čokoladne dezerte? Uvek kada pijete pivo i jedete neku hranu potrebno je da prvo ispijete gutljaj piva
Ukoliko su vam dosadili standarni recepti za vas smo izdvojili interesantne kiflice s pivom, kojima još niko nije našao manu.
Fermentisana sa najboljim kvascima na podrumskoj temperaturi, ales su punija odnosno jača piva. Mogu imati prijatan dodatak voća ili začina.
Najbitnije pravilo kako da se ne ugojite: Kada pijete jedite proteine, a ne masti. Da bismo objasnili ovo pravilo, počnimo
Zbog čega uz ribu i riblju čorbu služiti samo bela vina, kada postoji veliki broj lagera na našem tržištu, a
Dinstana krilca služiti uz pire od krompira, sve preliveno sokom u kome su se dinstala, poslužiti uz lager pivo – Prijatno
Sinđelić pivo je svetlo i lakših nota i sadrži 4, 2 odsto alkohola, a namenjeno je svima koji vole laganija piva i sa manje gorčine.
Kreator ovog pivskog delikatesa je majstorski tim iz pivare Kabinet i to pod dirigentskom palicom Dejana Maksimović Maxa.
Danas kada su domaće tržište preplavili svi mogući stilovi piva, otvaraju se mogućnosti i za nove, neobične i ukusne koktele.
Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.
Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.