
MODERNI LAGER
Lageri, kao najmodernija vrsta su piva donjeg vrenja i uglavnom su svetle boje. To su prava letnja piva, laganijeg, osvežavajućeg
Lageri, kao najmodernija vrsta su piva donjeg vrenja i uglavnom su svetle boje. To su prava letnja piva, laganijeg, osvežavajućeg
Kako bi adekvatno uživali u ovom prvoklasnom novosadskom baru valja dići raspoloženje dobrim pivom Gerila bar je novosadski pab koji
Erdinger Alkoholfrei je bezalkoholno, pšenično, svetlo, mutno, pasterizovano i nefiltrirano pivo. Ovo pivo se ekskluzivno proizvodi u bavarskom gradu Erdingu,
Uz dužno poštovanje kolegama iz benda, vrhunskim muzičarima, kada pomenemo Neverne bebe, najčešće svi komplimenti idu ka vama i Jeleni.
Ostalo vam je nepopijeno pivo i ne biste da ga bacate? Evo kako možete da ga iskoristite.
Corso, ili kako bi novosađani rekli Korzo, je restoran internacionalne kuhinje, smešten u samom srcu Novog Sada, u staroj gradskoj
Pevač i frontmen Love Hunters-a, pesnik i muzičar, taksista, hedonista, sjajan sagovornik, avanturista i porodičan čovek. Ili, jednostavno rečeno –
Odabrali smo najpopularnije pivske stilove i na osnovu njihovih karakteristika pokušali da saznamo šta govore o njihovim konzumentima Verovali ili
Dinstana krilca služiti uz pire od krompira, sve preliveno sokom u kome su se dinstala, poslužiti uz lager pivo – Prijatno
Sinđelić pivo je svetlo i lakših nota i sadrži 4, 2 odsto alkohola, a namenjeno je svima koji vole laganija piva i sa manje gorčine.
Kreator ovog pivskog delikatesa je majstorski tim iz pivare Kabinet i to pod dirigentskom palicom Dejana Maksimović Maxa.
Danas kada su domaće tržište preplavili svi mogući stilovi piva, otvaraju se mogućnosti i za nove, neobične i ukusne koktele.
Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.
Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.