
Vikend pred nama
Zakuvavanje pred Novu godinu je već počelo. Vikend pred nama je pun dešavanja. Ljubitelji zanatskog piva mogu posetiti Manifestaciju CRAFT
Zakuvavanje pred Novu godinu je već počelo. Vikend pred nama je pun dešavanja. Ljubitelji zanatskog piva mogu posetiti Manifestaciju CRAFT
Zlatno burence je beogradski restoran koji na scenu donosi prave ukuse srpske tradicionalne kuhinje. Od roštilja na ćumuru, preko kuvanih
Sarajevski ćevap kod Dakca, Novosađani su prvi put probali 17. juna 2011. godine, na mestu na kom se „susreću“ dva
Gledajući po regionima u Srbiji, pivo se najviše konzumira u Beogradu i njega pije 38,8 odsto ispitanika.
Bez namere da budu pretenciozni, u novosadskoj pivari Razbeerbriga tvrde da je njihov red ale, Bandiera Rossa, zaista jedinstveno pivo
Andouille je francuska kobasica poreklom iz Bretanje koja je preko iseljenika stigla na jug SAD i postala zaštitni znak Luizijane.
Dobar zalogaj u laganoj i prijateljskoj atmosferi je nekad potrebniji više od svega. Ideja Supermarket Deli je da doživite prijatno
S.M.A.S.H. je pojam u pivarstvu koji objašnjava pivo sačinjeno od jednog slada i jednog hmelja – Single Malt And Single
Dinstana krilca služiti uz pire od krompira, sve preliveno sokom u kome su se dinstala, poslužiti uz lager pivo – Prijatno
Sinđelić pivo je svetlo i lakših nota i sadrži 4, 2 odsto alkohola, a namenjeno je svima koji vole laganija piva i sa manje gorčine.
Kreator ovog pivskog delikatesa je majstorski tim iz pivare Kabinet i to pod dirigentskom palicom Dejana Maksimović Maxa.
Danas kada su domaće tržište preplavili svi mogući stilovi piva, otvaraju se mogućnosti i za nove, neobične i ukusne koktele.
Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.
Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.