
Da li ste znali koji su idealni uslovi za odlaganje piva
Svima je dobro poznato da je za odlaganje, odnosno sterenje, piva najbitnije pronaći hladno i tamno mestu. Na takvom mestu
Svima je dobro poznato da je za odlaganje, odnosno sterenje, piva najbitnije pronaći hladno i tamno mestu. Na takvom mestu
Najstarija pivara na svetu je Weihenstephan u Bavarskoj. Ovde se pivo neprekidno proizvodi još od 1040. godine, kako kažu dokumenti.
Restoran Terasa nalazi se na platou Petrovaradinske tvrđave, pored čuvenog sata, odakle se pruža jedinstven pogled na Dunav i Novi
Kuvanje pasulja, osim različitih načina pripreme, podrazumeva i određena pravila etikecije. Nikako se kuvaru ne sme reći : Trebao si
Preporuka je da se u kadi ne ostaje duže od pola sata, a nakon kupke sledi opuštajuća masaža celog tela
Koncept restorana Monument jasno je isplaniran prema potrebama sredine, zasnovan na autentičnom jelovniku, brzoj i kvalitetnoj usluzi, dobroj atmosferi i
Svojevrsna edukacija publike, formiranje tržišta, ali i prilagođavanje njegovim zahtevima, ozbiljnost u poslu koji više nije samo zabava, neki su
Pena mora da traje bar 3 minute, da bude čvrsta i gusta. Ovakva pivska pena je znak da ima dosta ekstrata i predstavlja termoizolaciju između piva i okoline.
Dinstana krilca služiti uz pire od krompira, sve preliveno sokom u kome su se dinstala, poslužiti uz lager pivo – Prijatno
Sinđelić pivo je svetlo i lakših nota i sadrži 4, 2 odsto alkohola, a namenjeno je svima koji vole laganija piva i sa manje gorčine.
Kreator ovog pivskog delikatesa je majstorski tim iz pivare Kabinet i to pod dirigentskom palicom Dejana Maksimović Maxa.
Danas kada su domaće tržište preplavili svi mogući stilovi piva, otvaraju se mogućnosti i za nove, neobične i ukusne koktele.
Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.
Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.