Krugher & Brent

Kontakt

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Roštilj zaliven tamnim pivom

Reč roštilj asocira nas, prvenstveno, na meso, ali je, promenom načina razmišljanja i sklonosti, i povrće steklo svoj ravnopravni status

Restoran Kovač

Kažu da kafane pišu istoriju. One su svedok i poprište, putovanje i odredište. U njima se sastaje i rastaje, dogovaraju

Restoran Šaran

Restoran Šaran predstavlja ugostiteljsku dušu Zemuna, ali i moderan alaski duh Zemuna. Šaran pleni i osvaja svoju publiku, pretoplom atmosferom,

Saveti – Čuvanje piva

Većina ljudi ima barem jednu flašu piva koja već mesecima stoji u frižideru, bez obzira da li je čuvate za

PREPORUKA – Crno pivo

Crno pivo je naša preporuka za danas – ono ima karakterističan ukus i dosta je prefinjenije u odnosu na svetli lager.

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.