
Krštenje u pivu
Danas nema onih koji piju pivo na slamčicu, ali slamčice su izmišljene upravo zbog piva. Kako bi filtrirali pivo, koje
Danas nema onih koji piju pivo na slamčicu, ali slamčice su izmišljene upravo zbog piva. Kako bi filtrirali pivo, koje
Vešto ukomponovan spoj tradicionalnog šarma pariskih bistroa i savremenih tendencija u oblasti ugostiteljstva i gastronomije čine Mali Pariz nezaobilaznim mestom
Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.
Borka je krajnje neuobičajeno, ali na neki način harizmatično Session IPA pivo, u kom dominiraju arome bora i eukaliptusa. Borka
Umerena konzumacija piva pokreće povoljne metaboličke procese u našem organizmu, a evo i koje Svima je dobro poznato da umereno
Treće po redu internacionalno Takmičenje kućnih pivara u organizaciji “Klub Pivara Novi Sad” održaće se na Štrandu u klubu “Kapetan
Apatinska pivara organizovala je za svoje partnere i posetioce iz sveta ugostiteljstva događaj pod nazivom „Pivski zalogaji“ kako bi na
Važno je da vaše pivo ima oznaku “Metal Recycles Forever” Industrija, proizvođači, ali i konzumenti jednog od najpopularnijih napitaka na
Dinstana krilca služiti uz pire od krompira, sve preliveno sokom u kome su se dinstala, poslužiti uz lager pivo – Prijatno
Sinđelić pivo je svetlo i lakših nota i sadrži 4, 2 odsto alkohola, a namenjeno je svima koji vole laganija piva i sa manje gorčine.
Kreator ovog pivskog delikatesa je majstorski tim iz pivare Kabinet i to pod dirigentskom palicom Dejana Maksimović Maxa.
Danas kada su domaće tržište preplavili svi mogući stilovi piva, otvaraju se mogućnosti i za nove, neobične i ukusne koktele.
Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.
Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.