
Pivo čuva kosti
Pored svih svojih dobrih atributa poput toga da nas čini kreativnijim, čuva zdravlje bubrega i kardiovaskularnog sistema, konzumiranjem piva u
Pored svih svojih dobrih atributa poput toga da nas čini kreativnijim, čuva zdravlje bubrega i kardiovaskularnog sistema, konzumiranjem piva u
Trattoria pizzeria Amici, nalazi se u Beogradu, ušuškana u Karađorđevom parku i predstavlja pravo mesto za ljubitelje italijanske hrane. Veliki
Svakodnevno objavljujemo pivare koje dostavljaju pivo – pogledajte na našem sajtu U Srbiji se Vaskrs proslavljao u raznim uslovima, a
Sinđelić pivo je svetlo i lakših nota i sadrži 4, 2 odsto alkohola, a namenjeno je svima koji vole laganija piva i sa manje gorčine.
Ako tražite delotvoran metod za smanjivanje nivoa holesterola, pivo može biti odličan izbor. Najnovija istraživanja potvrđuju da umerena konzumacija piva
Pivo obiluje vitaminom B, a on je nezamenjiv za dobro funkcionisanje organizma i jak imunitet.
Da bi se što bolje uživeli, ali i uživali u vatrenim situacijama i hitrim akcijama predlažemo vam da popijete adekvatno
Sveti Arnulf od Metza je jedan od najpoznatijih ako ne i najpoznatiji zaštitnik piva. Savetnik kralja Teudeberta II i biskup
Pabovska atmosfera, ali i velik izbor piva i burgera, raduje mnoge pivoljubce i zato su prepoznali Brku kao mesto gde im je zagarantovan provod i dobra ponuda ovog gastro bara.
Interesantno je istaći da se Niško pivo u jednom delu proizvodnje priprema na tradicionalan način.
Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.
Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.
Priznaju da su u početku poprilično bili neupućeni u posao, te su mislili da hmelj može da se kupi i u poljoprivrednim apotekama.
Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.