
PIVO ZA DORUČAK – Pivo koje se maže na hleb
Kreator ovog pivskog delikatesa je majstorski tim iz pivare Kabinet i to pod dirigentskom palicom Dejana Maksimović Maxa.
Kreator ovog pivskog delikatesa je majstorski tim iz pivare Kabinet i to pod dirigentskom palicom Dejana Maksimović Maxa.
Aluminijumska ambalaža praktična je za transport – idealna je za nošenje u rančevima ili u automobilu. Za limenke nije potreban
Kraft piva nude neke stilove koji idealno osvežavaju tokom letnjih meseci Leto je počelo, a temperature iz dana u dan
Vrlo interesantna kolaboracija dve srpske kraft pivare, Tron i Zebrew. Honey Banny je intenzivno narandžaste boje, čime privlači poglede konzumenata,
Ukoliko ste u ovom istraživanju prepoznali nekog vama bliskog, kupite mu predloženo pivo i nećete pogrešiti Kad god treba da
Degustacija piva je mnogo više od jednostavnog „otvaranja usta i gutanja“. Da biste u potpunosti razumeli i uživali u pivu
Ovaj kanal prodaje traži infrastrukturu, određenja znanja i predznanja iz domena marketinga i trejd marketinga, ali i preko potrebnu logistiku
Restoran Balkon spada u red beogradskih restorana koji se bave konceptom visoke Italijanske kuhinje i nalazi u Balkanskoj ulici. Meni
Somersby je najveći internacionalni sajder brend na svetu i danas se ovo piće konzumira u 47 zemalja širom sveta, uključujući Srbiju i zemlje regiona
MVM GROUP je BTL kompanija sa preko 18 godina iskustva u outsourcingu niza usluga pospešivanja prodaje i lider na ovom tržištu
Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju
Šta se desilo i koji su uzroci doveli do toga da vrhunsko manufakturno spravljeno pivo ne nađe put do srca srpskih konzumenata, te da ovaj
Malobrojne su srpske zanatske pivare, koje iz krize izazvane koronavirusom, post Kovid krize i krize nastale ruskom agresijom na Ukrajinu, izlaze bez većih posledica. Primer
Bez obzira na to o kom stilu je reč, ono što odlikuje kraft piva jesu veća zahmeljenost, manja gaziranost i jača gorčina. Ona u 90