Restoran Modena

Sa pogledom na centralni gradski trg, kafe picerija Modena će vas ušuškati u svom prijatnom i modernom ambijentu i zaustaviti vreme. Uz tihu muziku i tradicionalno gostoprimstvo, bićete u mogućnosti da obavite važan poslovni sastanak, ali i da uživate u razgovoru sa svojim prijateljima.

Vrhunska usluga pri usluživanju i pripremanju pića i jela, interesantna muzika, dovoljno glasna da zapevušite u društvu, ali i odlična pozadina za ozbiljnije razgovore, čini ovaj kafe bar savršenim izborom za bilo koji dnevni događaj u vašem životu. Sa željom da svaki gost oseti pripadnost, kafe klub Modena je renoviran i prilagođen potrebama urbanih ljudi. Prateći svetske trendove, Modena je idealna za prvu jutarnju kafu, ali i za večernji zalogaj.

Beer Style preporuka – Restoran Modena svoju kuhinju primarno bazira na mediteranskoj, kao i italijanskoj hrani, ali na njihovom meniju se može naći još nekoliko stvari koje malo odudaraju od ove diskripcije. Danas nismo bili raspoloženi da preterujemo sa hranom, razmišljali smo i pala nam je na pamet neka lagana piletina. Uz malu pomoć osoblja smo zaključili da bi piletina u sosu od gambora uz pšenično pivo bila prava odluka. Čekali smo oko 15 minuta da nam serviraju hranu, što je veoma dobro prolazno vreme. Piletina je bila sveža, nije bila zamrznuta kao ni gambori. Pivo je bilo hladno, a jelo ukusno! Ovo je tip restorana u kojem svako može naći po nešto zanimljivo, stoga ako ste u prolasku mi vam toplo preporučujemo da svratite.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1