Restoran Durmitor

Restoran nacionalne kuhinje Durmitor izgrađen je 1993. godine, u centru poslovnog sveta na Novom Beogradu i vremenom je dobio autentičan izgled koji ima danas.

Kod njih možete uživati u velikom izboru nacionalnih jela i specijaliteta među kojima se nalaze i teletina i jaretina ispod sača, krompir ispod sača, domaći hleb ispod sača, biftek u maslinovom ulju, dnevna kuvana jela, roštilj, domaći kolači. U njihovoj ponudi se, takođe nalazi i veliki izbor domaćih i stranih pića. Posebno su ponosni na širok spektar kako domaćih tako i stranih piva koja služe u njihovom lokalu.

Beer Style preporuka – Danas smo imali priliku da posetimo restoran Durmitor koji se bavi isključivo konceptom domaće, odnosno, tradicionalne kuhinje. Ovaj restoran je na veoma dobrom glasu što se tiče kvaliteta hrane, ambijenta i usluge. Na njihovom opširnom meniju najviše nas je privukao deo na kojem su juneći specijaliteti kuće. Uz pomoć osoblja smo došli do krajnje odluke i naručili smo juneće rezance u čili sosu uz jedno dobro rashlađeno svetlo lager pivo. Obrok, kao i pivo, je bio veoma brzo poslužen, svež i najbitnije ukusan. Kombinacija ljutine koja dolazi iz čilija uz prijatan ukus junetine ide perfektno, još bolji ugođaj se postiže kada se sve ovo zalije hladnim lager pivom. Zaista kvalitetno mesto za odmor i opuštanje.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1