Restoran Reka

Ovaj zanimljivi restoran nalazi se u Zemunu, tačnije na Zemunskom keju. Zbog čega je ovaj restoran interesantan i šta ga odvaja od sličnih u ovom delu grada? Iz više razloga, ali najviše zbog toga što svake večeri svira živa muzika, te možete uživati u divnoj kuhinji uz žive zvuke jazza, bluzza i kvalitetne domaće i strane muzike.

Takođe, dugi niz godina organizuju svadbene proslave. Restoran Reka prima 120 gostiju. Bašta na obali takođe je u funkciji svadbenog okupljanja i veselja. Pored svadbi, u ovom restoranu se takođe mogu slavit i proslave firmi, jubileji, punoletstva, godišnjice i slično.

Beer Style preporuka – Ovog puta smo posetili restoran koji se bavi zanimljivim konceptom jela i provoda uz živu i kvalitetnu muziku. Posetili smo ga u kasnim večernim časovima te je muzika već uveliko išla. Prelep ambijent, još lepši tonalitet i jaka hrana su ono što opisuju ovaj restoran. Bili smo raspoloženi za karađorđevu šniclu, stoga smo je i  naručili, a uz nju tražili i ne previše rashlađeno  pšenično pivo. Sve je bilo korektno, šnicla iznad proseka, a i pivo je bilo pravi odabir. Ali pored svega mi bi smo stavili najveći akcenat na živu muziku koja nas je prijatno iznenadila. Ako ste raspoloženi za jedan casual izlazak, uz finu  hranu, te kvalitetnu muziku, onda je ovaj zemnuski restoran pravo mestu za vas.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

restoran square five

Restoran Square Five

Restoran Square Five je uređen vrlo luksuzno i enterijer mu je savremen, s dozom moderne elegancije.

Restoran Zapata Ciudad

Restoran Zapata se nalazio se u neposrednoj blizini Vukovog spomenika i svim svojim gostima, željnim nečeg drugačijeg, sasvim osobenog u

restoran hedonist

Restoran Hedonist

Restoran Hedonist nalazi se u samom centru Pančeva, na vrlo frekventnoj lokaciji.

Restoran Zlatno burence

Zlatno burence je beogradski restoran koji na scenu donosi prave ukuse srpske tradicionalne kuhinje. Od roštilja na ćumuru, preko kuvanih

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju