Restoran Voulez – Vous

Smešten na beogradskom Neimaru, odmah ispod parka, Voulez-Vous na prvi pogled osvaja otvorenim prostorom u kome bašta i unutrašnji deo čine jedinstvenu celinu, otvorenu i prozračnu sa puno svetlosti.

Adut ovog restorana i ono što će vas osvojiti je kuhinja i celokupni doživljaj, a koji se bazira na mediteranskom osobenom pečatu šefa kuhinje. Sve u svemu, fino balansirana doza neformalnosti i topline uz odličnu kuhinju, efektnu prezentaciju i vrlo povoljne cene.

Beer Style preporuka – Danas smo bili raspoloženi za neko laganije meso, za nešto konkretno, ali ne previše obilno. Pogledali smo meni i bilo je tu svakakvih zanimljivih opcija, uz malu pomoć osoblja odabrali smo njiovu piletinu sa sirom uz pšenično pivo. O čemu se radi? Radi se o grilovanom pilećem fileu u sosu od četiri sira, hasselback krompirom koji je zapečen sa pančetom i kajmakom, salata sa čeri paradajzom, feta sirom i krutonima. Zaista zanimljiva kombinacija koja na samom kraju uz pšenično pivo gradi veoma kompleksnu paletu ukusa. Ovaj restoran obećava da će ispunit sva vaša čula, uz korektnu cenu i zavidan kvalitet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1