Ćevabdžinica Biber

Ćevabdžinica Biber je otvorena 2013. godine i od tada osvaja srca Novosađana ćevapima od 100% junećeg mesa i, kako mušterije kažu, „najboljim roštiljem u gradu“. Pored usluge na licu mesta, u Maksima Gorkog 1 i dostave hrane, ćevabdžinica Biber organizuje i ketering za sve vrste Vaših proslava.

Pored ćevapa, služe i izvanredne roštilj kobasice kao i mnoga druga jela sa roštilja. Uz ova jela možete uzeti za prilog izvrsnu domaću lepinju i mnoštvo različitih salata, napravljenih od svežeg povrća.

Beer Style preporuka – Biber je već uveliko poznata ćevabdžinica, baram kada je reč o Novom Sadu. Poznati su po svojoj brzoj usluzi, prijatnom osoblju, korektnoj ceni i kvalitetnim sirovina od kojih prave svoje specijalitete sa roštilja. Meni im sadrži sve što možete poželeti ako ste ljubitelj jela sa roštilja. Od rolovanih ćevapa u slanini, pa do svinjskih rebaraca u kajmaku ima za svakog po nešto (bar kada je reč o delikatesima sa roštilja). Ovog puta nismo bili raspoloženi da rizikujemo, stoga smo naručili 10 ćevapa u slanini, a kao prilog, pored svetlog lager piva, uzeli smo kajmak i luk. Dobitna kombinacija, verujte nam. Nema preteranog filozofiranja, svako je baram jednom u životu probao ovu kombinaciju, te verovatno znate kolika je ovo uživancija. Ćevapi su bili pečeni perfektno, ostali su sočni, a domaći kajmak svež i ukusan. Ako budete ikada u prolasku, svratite u Biber, probajte njihov roštilj i tvrdimo vam da ćete se vratiti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1