Ćevabdžinica Biber

Ćevabdžinica Biber je otvorena 2013. godine i od tada osvaja srca Novosađana ćevapima od 100% junećeg mesa i, kako mušterije kažu, „najboljim roštiljem u gradu“. Pored usluge na licu mesta, u Maksima Gorkog 1 i dostave hrane, ćevabdžinica Biber organizuje i ketering za sve vrste Vaših proslava.

Pored ćevapa, služe i izvanredne roštilj kobasice kao i mnoga druga jela sa roštilja. Uz ova jela možete uzeti za prilog izvrsnu domaću lepinju i mnoštvo različitih salata, napravljenih od svežeg povrća.

Beer Style preporuka – Biber je već uveliko poznata ćevabdžinica, baram kada je reč o Novom Sadu. Poznati su po svojoj brzoj usluzi, prijatnom osoblju, korektnoj ceni i kvalitetnim sirovina od kojih prave svoje specijalitete sa roštilja. Meni im sadrži sve što možete poželeti ako ste ljubitelj jela sa roštilja. Od rolovanih ćevapa u slanini, pa do svinjskih rebaraca u kajmaku ima za svakog po nešto (bar kada je reč o delikatesima sa roštilja). Ovog puta nismo bili raspoloženi da rizikujemo, stoga smo naručili 10 ćevapa u slanini, a kao prilog, pored svetlog lager piva, uzeli smo kajmak i luk. Dobitna kombinacija, verujte nam. Nema preteranog filozofiranja, svako je baram jednom u životu probao ovu kombinaciju, te verovatno znate kolika je ovo uživancija. Ćevapi su bili pečeni perfektno, ostali su sočni, a domaći kajmak svež i ukusan. Ako budete ikada u prolasku, svratite u Biber, probajte njihov roštilj i tvrdimo vam da ćete se vratiti.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Hanan

Hanan je restoran koji svojim gostima uvek nudi nešto više, a ono što ga izdvaja od ostalih beogradski restorana je

proces pravljenja piva

Kako se pravi pivo

Ako ste rešili da sami skuvate svoje pivo dobro bi bilo da se posavetujete sa nekim ko je to već

PIVO I PILETINA – Macchiato Fax

Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.

BEER STYLE MAGAZIN RECENZIJA Sabro Vienna

Sabro Vienna pivo nastalo je u čast jubilarne pete godine postojanja Crow Brewery i ono spada u SMASH piva, odnosno piva nastala upotrebom jedne vrste slada i jedne vrste hmelja.