Ćevabdžinica Biber

Ćevabdžinica Biber je otvorena 2013. godine i od tada osvaja srca Novosađana ćevapima od 100% junećeg mesa i, kako mušterije kažu, „najboljim roštiljem u gradu“. Pored usluge na licu mesta, u Maksima Gorkog 1 i dostave hrane, ćevabdžinica Biber organizuje i ketering za sve vrste Vaših proslava.

Pored ćevapa, služe i izvanredne roštilj kobasice kao i mnoga druga jela sa roštilja. Uz ova jela možete uzeti za prilog izvrsnu domaću lepinju i mnoštvo različitih salata, napravljenih od svežeg povrća.

Beer Style preporuka – Biber je već uveliko poznata ćevabdžinica, baram kada je reč o Novom Sadu. Poznati su po svojoj brzoj usluzi, prijatnom osoblju, korektnoj ceni i kvalitetnim sirovina od kojih prave svoje specijalitete sa roštilja. Meni im sadrži sve što možete poželeti ako ste ljubitelj jela sa roštilja. Od rolovanih ćevapa u slanini, pa do svinjskih rebaraca u kajmaku ima za svakog po nešto (bar kada je reč o delikatesima sa roštilja). Ovog puta nismo bili raspoloženi da rizikujemo, stoga smo naručili 10 ćevapa u slanini, a kao prilog, pored svetlog lager piva, uzeli smo kajmak i luk. Dobitna kombinacija, verujte nam. Nema preteranog filozofiranja, svako je baram jednom u životu probao ovu kombinaciju, te verovatno znate kolika je ovo uživancija. Ćevapi su bili pečeni perfektno, ostali su sočni, a domaći kajmak svež i ukusan. Ako budete ikada u prolasku, svratite u Biber, probajte njihov roštilj i tvrdimo vam da ćete se vratiti.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Franš

Franš, to je simbolički korzo Beograda, prvorazredno mesto društvenog života, to je mesto na kome se pokazuje nova garderoba, sklapaju

Restoran Na ćošku

Restoran Na ćošku je restoran moderne internacionalne kuhinje, a koji se nalazi na ćošku. Na lokaciji sa respektabilnom ugostiteljskom tradicijom,

Craft bar Tehnologʼs

Njihova osnovna delatnost je meso, zanatski proizvodi od mesa koje proizvode u saradnji sa malim prerađivačima. Njihova zanatska mesna filozofija

pivara gvint

Taproom pivare Gvint

Kraft revolucija donela je i novosti u odnosima između proizvođača i potrošača piva. U SAD je, na primer, broj zanatskih

Restoran Kalemegdanska terasa

Kalemegdanska terasa je jedan od retkih beogradskih ugostiteljskih objekata koji od svog nastanka, sada već dalekih tridesetih godina prošlog veka,