Ćevabdžinica Biber

Ćevabdžinica Biber je otvorena 2013. godine i od tada osvaja srca Novosađana ćevapima od 100% junećeg mesa i, kako mušterije kažu, „najboljim roštiljem u gradu“. Pored usluge na licu mesta, u Maksima Gorkog 1 i dostave hrane, ćevabdžinica Biber organizuje i ketering za sve vrste Vaših proslava.

Pored ćevapa, služe i izvanredne roštilj kobasice kao i mnoga druga jela sa roštilja. Uz ova jela možete uzeti za prilog izvrsnu domaću lepinju i mnoštvo različitih salata, napravljenih od svežeg povrća.

Beer Style preporuka – Biber je već uveliko poznata ćevabdžinica, baram kada je reč o Novom Sadu. Poznati su po svojoj brzoj usluzi, prijatnom osoblju, korektnoj ceni i kvalitetnim sirovina od kojih prave svoje specijalitete sa roštilja. Meni im sadrži sve što možete poželeti ako ste ljubitelj jela sa roštilja. Od rolovanih ćevapa u slanini, pa do svinjskih rebaraca u kajmaku ima za svakog po nešto (bar kada je reč o delikatesima sa roštilja). Ovog puta nismo bili raspoloženi da rizikujemo, stoga smo naručili 10 ćevapa u slanini, a kao prilog, pored svetlog lager piva, uzeli smo kajmak i luk. Dobitna kombinacija, verujte nam. Nema preteranog filozofiranja, svako je baram jednom u životu probao ovu kombinaciju, te verovatno znate kolika je ovo uživancija. Ćevapi su bili pečeni perfektno, ostali su sočni, a domaći kajmak svež i ukusan. Ako budete ikada u prolasku, svratite u Biber, probajte njihov roštilj i tvrdimo vam da ćete se vratiti.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

KVAS – HLEB KOJI SE PIJE

Kvas je nastao na prostoru današnje Rusije pre otprilike hiljadu godina, gde se i danas proizvodi nekoliko vrsta ovog pića.

Restoran Comunale

Comunale Café e Cucina je jedan od prvih restorana zaslužnih za transformaciju do tada napuštene i zaboravljene Beton Hale u

pivo uz doručak

DORUČAK Smela kombinacija

Doručak je glavni obrok i on nam obezbeđuje snagu za predstojeći dan. Predlažemo vam da za doručak probate smele kombinacije, koje baš nisu uobičajene kod nas.

golden draak

PIVO Gulden Draak

Pivo Gulden Draak je 1998. godine proglašeno za najukusnije pivo na svetu, a u njegovom ukusu dominiraju intenzivne arome.

Restoran Abraham

Restoran Abraham nalazi se na Paliću, na glavnom drumu koji izlazi na auto – put. Ponuda restorana Abraham svodi se na tradicionalne mađarske specijalitete, te na jela koja se jedu kašikom.

PAMETNO KUPITE Paulaner Dunkel

Paulaner Dunkel je moćno pivo, slično vinu, samo ukusnije i sa umerenim procentom alkohola. Ako volite moćne ukuse, Paulaner Dunkel je pivo za vas.

SAVET Zalivajte sobno bilje pivom

Da li ste znali da sobno bilje bolje raste ako ga zalivate pivom jednom u deset dana – Zato zalivajte sobno bilje pivom i uvek će biti u dobroj kondiciji.