Restoran Sakura

Restoran Sakura, nalazi se u beogradskoj Beton hali sa pogledom na ušće reka Save i Dunav. Ovaj restoran nudi jedan sasvim novi i nesvakidašnji doživaljaj – sofisticiran spoj tradicionalno-neformalnog azijskog stila, ali i modernog uživanja u hrani i pićima.

Sakura na jedan autentičan i elegantan način donosi ukuse istoka, koji se vrlo jednostavno pretvaraju u trenutke u kojima možete da se prepustite vrhunskim ugođajima.

Beer Style preporuka – Sakura čine tri različita pristupa, a koji se u sinergijskom efektu upotpunjuju. Ovog puta ćemo fokus staviti na bar & lounge koncepta Sakura. Lounge bar vam nudi da se opustite uz lagano piće ili pak neki kvalitetan ručak. Ugodan enterijer će osigurati da se osećate opušteno, sigurno i pozitivno. Meni Sakure zasnovan je na različitm azijskim specijalitetima koji dolaze sa raznih strana ovog kontinenta. Danas smo bili raspoloženi za neku laganiju salaticu uz svetlo i isto toliko lagano pivo. Izabrali smo kinesku salatu od hrskave pačetine, uz ovu salatu, pored pačetine, služi se i mix različitog povrća, šargarepa, praziluk, crni luk i hoisin dresing. Od piva smo poručili svetla rashlađeni lager. Reč je o visoko kvalitetnoj salati, čiji su sastojci na najvišem nivou lestvice. Ukus je isto jedinstven, za pohvalu i savršeno se meša sa svetlim lager pivom. Potpuno smo sigurni da je ovo odlična kombinacija, a koja će se svideti svakome ko voli kvalitetnu klopu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1