Restoran Old Mill Belgrade

Restoran Old Mill Belgrade odlikuje autentičan stil sa elementima Starog mlina i njegove post – industrijske baštine. Restoran nudi specijalitete tradicionalne srpske kuhinje sa potpuno novim, savremenim pristupom spremanju hrane primenom najsavremenijih kulinarskih tehnika i upotrebom najkvalitetnijih domaćih i sezonskih namirnica, poštujući filozofiju održivog razvoja.

U sklopu objekta Old Mill Belgrade nalazi se i bar koji nudi veliki izbor koktela koji se spremaju samo uz najsvežije sastojke.

Beer Style preporuka – RestoranOld Mill Belgrade je koncipiran kao moderan restoran koji služi hranu domaćeg porekla na neki savremeniji, slobodno možemo reći inovativniji i moderniji način. Poseduju delikatno osmišljen meni koji dosta obećava, baram kada je reč o raznovrsnosti. Danas smo bili raspoloženi za neku ćuretinu. Metodom eliminacije smo zaključili da nas najviše privlači sporo pečeni ćureći batak sa sokom od pečenja i mlincima na kajmaku, uz ovo jelo smo poručili jedno svetlo točeno lager pivo. Reč je o delikatno pravljenom miksu domaćih ukusa na malo moderniji način. Metoda sporog kuvanja obećava da će meso zadobiti veoma prijatnu teksturu. Dok mlinci na kajmaku uz dobro rashlađeno lager pivo, te sok od pečenja ubacuju novu priču u poznat ukus ćurećeg mesa. Zaista zanimljivo jelo, veoma ukusno i moramo napomenuti zdravo!

Old Mill Belgrade je restoran za svaku modernu i savremenu osobu koja u dubini duše i dalje žudi za svojim korenima.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Bela Reka

Nekad se znalo za svako jelo – dobar recept, sveži lokalni sastojci, spremljeni s mnogo ljubavi. U nacionalnom restoranu Bela

Restoran Tri Šešira

Restoran Tri Šešira je pravi biser među restoranima Skadarlije, ali i sinonim za beogradsko ugostiteljstvo. Sagrađen je u srcu Skadarske

Mamurluk dug četiri dana

Kraft pivare dodaju dodatke poput žitarica u svoja piva kako bi svojim pivima pojačale ukus. Sa druge strane velike industrijske

PIVO – Ledena krigla je zabluda

Mi potpuno razumemo opčinjenost pivom i zato vam ukazujemo na greške koje možda pravite. Ukoliko volite pivo na ove stvari zaboravite.

PIVO I BURGERI – Restoran Kod Brke

Pabovska atmosfera, ali i velik izbor piva i burgera, raduje mnoge pivoljubce i zato su prepoznali Brku kao mesto gde im je zagarantovan provod i dobra ponuda ovog gastro bara.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.