Restoran Piazza dei Fiori

Restoran Piazza dei Fiori je smešten u samom srcu grada na Cvetnom trgu, u oazi mira i zelenila. Relaksirajuća atmosfera u cvetnom okruženju, internacionalna kuhinja i prvoklasna usluga čine ovaj restoran posebnim i prepoznatljivim.

Moderni restoran sa akcentom rustiku u originalnim opekama i drvenim gredama, uz prostranu baštu sa 60 mesta obezbedjuju komfor i poseban ugođaj kako leti tako i zimi. Bogata mediteranska kuhinja sa tradicionalnim italijanskim specijalitetima, pastama i picama, oplemenjena ukusima stranih i domaćih piva učiniće da se osećate privilegovano, na mediteranskom proputovanju uz ljubazno osoblje i jedinstveni doživljaj.

Beer Style preporuka – Restoran Piazza dei Fiori je beogradski ugostiteljski objekat koji vam nudi gastronomsku avanturu u originalnim, ukusnim i kvalitetnim specijalitetima mediteranske kuhinje, a sve to u komforu autentičnog i lepog enterijera. Tokom posete Piazza dei Fiori želeli smo da se opustimo i uživamo u pravoj mediternaskoj kombinaciji ukusa. Odlučili smo se za picu uz dodatak jednog svetlog lager piva. Osoblje nam je preporučilo njihovu originalnu picu sa goveđom pršutom, rukolom i mocarelom, a mi smo ih poslušali. Pica, pečena na drva, u kombinaciji sa dobro rashlađenim svetlim lager pivom nikada ne može razočarati. Tako je bilo i ovog puta. Testo je bilo mekano i vazdušasto – baš kako treba da bude, goveđa pršuta u kombinaciji sa svetlim lager pivom, rukolom i mocarelom je davala jedinstven ugođaj koji je teško opisati rečima.

Ljubitelji kvalitetnih specijaliteta iz mediteranske kuhinje neće bit razočarani restoranom Piazza dei Fiori.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1