Restoran Zlatno burence

Zlatno burence je beogradski restoran koji na scenu donosi prave ukuse srpske tradicionalne kuhinje. Od roštilja na ćumuru, preko kuvanih i jela na porudžbinu, Zlatno burence će zasigurno utoliti vašu žeđ za kvalitetnom domaćom kuhinjom.

Pored izvrsne domaće kuhinje, kao i mnoštva domaćih specijaliteta, restoran Zlatno burence nudi autentičan enterijer koji je okićen sa velikim brojem kako domaćih tako i inostranih priznanja. Šta više, čuveni Jamie Oliver svrstao je Zlatno burence među tri najbolja restorana nacionalne kuhinje u Beogradu. Domaćinski prijatna atmosfera pomešana sa tradicionalnim jelima serviranim na poseban način svrstavaju Zlatno burence u sam vrh ugostiteljske ponude Beograda.

Beer Style preporuka – Zlatno burence otvoreno je još davne 1866. godine i zadržalo je autentičan enterijer do danas. Zidovi od opeke i tamnog drveta, vratiće vas u neka davna vremena. Zlatno burence je poznato po tradicionalnom pripremanju lokalnih specijaliteta, a  po recepturama starim i po nekoliko vekova. Tokom posete ovoj čuvenoj kafani, nismo mogli da odolimo, a da ne naručimo neku „jaču“ hranu. Čim smo na repertoaru videli domaće roštilj kobasice znali smo da ne treba gledati dalje. Odlučili smo se za dobro poznatu kombinaciju kojoj ne može odoleti ni  jedan hedonista. Naravno, reč je o kobasicama i svetlom lager pivu. Domaće kobasice su se savršeno sklopile sa ukusom svetlog lager piva, te tako gradile jednu veoma ukusnu i jaku kombinaciju.

Valja istaći da je Zlatno burence ispunilo sve naše kriterijume – čak šta više zadalo je nove, više kriterijume, baram kada je reč o domaćim kafanama.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Čokoladno-mlečni Stout

Volite li čokoladno mleko i pivo? Ako je vaš odgovor na ovo pitanje potvrdan onda je ova kreacija napravljena baš

Restoran Soulfood Pančevo

Restoran Soulfood u Pančevu je dokaz da u jednom tržnom centru, osim kupovine, može kvalitetno i ukusno da se pojede, a i popije doza dobrog piva.

33. Dani Piva u Zrenjaninu

Od 27.08. do 02.09.2018. godine održaće se Dani Piva u Zrenjaninu. Kako je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić najavio na više lokacija

BISER ISTOČNE SRBIJE – ZAJEČARAC

Zaječarsko pivo je zvanično prvi put proizvedeno 1895. godine u Zaječarskoj pivari, koju je osnovalo “Zaječarsko industrijsko udruženje”. Pivara je

ISTRAŽUJEMO Kraft pivo u Srbiji

Prema podacima Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, danas je oko 50 odsto manje kraft pivara u odnosu na doba pred koronu i one svojom ukupnom

NOVI TREND U GASTRONOMIJI Kraft pivo i hrana

Kraft piva i njihove neverovatne kreacije uvode vas u novu dimenziju pivskih ukusa i neotkriven svet neočekivanih aromatskih kompleksa, koji postaju obavezan i preporučen pratioc