Restoran Sabbiadoro

Restoran Sabbiadoro

Temeljen na svežim namirnicama kontinenta i mora, Sabbiadoro stvara klasična i raznovrsna italijanska jela u želji za serviranjem ukusne hrane i pretvaranjem vaše gastronomske avanture u nezaboravno iskustvo. Restoran koji je jednako privlačan poslovnim ljudima koliko parovima i porodicama željnih autentičnih ukusa italijanskih specijaliteta, očarava uslugom kuhinje i vrednog osoblja. Moderan i ugodan ambijent restorana zadržao je elemente italijanske tradicije, ali savremenim uređajima poručuje da se razvija u duhu vremena i u skladu sa zahtevima savremenog gosta. 

Beer Style preporuka–  U Sabbiadoru zaista možete uživati u velikom izboru hrane, ali mi bi vam preporučili svinjski file u pikantnom sosu, čiji ukus može da vas podseti na kinesku kuhinju. Savršen balans ovom jelu daće neki svetli Lager, te vam predlažemo da uz ovo jelo popijete Heineken.

 

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Evo zašto volimo pivo

Korišćenjem ovih saveta osiguraćete sebi najbolji užitak u vašem omiljenom piću Pivo, većini ljudi je pivo omiljeno piće. Statistika govori

Restoran Papalada

U samom centru grada, u Francuskoj ulici broj 12, nalazi se restoran Papalada, u kom možete uživati u ribljim specijalitetima

PIVO UMESTO VODE?

U Sjedinjenim Državama troši se tri puta više piva nego vode, a prodaja ovog pića u SAD godišnje iznosi više od 100 milijardi dolara.

PIVO I BURGERI – Restoran Kod Brke

Pabovska atmosfera, ali i velik izbor piva i burgera, raduje mnoge pivoljubce i zato su prepoznali Brku kao mesto gde im je zagarantovan provod i dobra ponuda ovog gastro bara.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.