Garden

Njihova misija je jednostavna: vrhunska pica za najkraće moguće vreme. Testo sa najkvalitenijim sastojcima peče se svega 3 minuta u tradicionalnoj peći na drva sa temperaturom od preko 450℃. Recepturu za picu usavršavali su više od 40 godina, od kada je poznati novosadski ugostitelj, Mile Pica, otvorio prvu piceriju u blizini Socijalnog i nazvao je  “Napoli“.

Garden je restoran koji se bazira na pici, salatama i pasti. Nalazi se u ulici Vase Stajića, odmah nadomak samog centra Novog Sada. Nećete se razočarati koje god jelo da odaberete, ali njihov specijalitet je pica.

Beer Style preporuka–  Mi smo se opredelili za Prosciutto, picu sa dve vrste mocarele (od koje jedna dolazi pravo iz Italije), pršutom, rukolom i čeri paradajzom. Testo je mekano i vazdušasto, sirevi se perfektno slažu sa ukusom pršute, a čeri paradajz donosi savršen balans celoj ovoj mešavini. Ako postoji savršena pica verovatno nalikuje na ovu.

Naravno, ugođaj ne bi bio na mestu bez odgovarajuće čaše piva. A kada je reč o pici, lager je prava stvar. Kompleksan ukus pice dopunjuje se laganim notama koje nosi lager.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Kraft pivarstvo u Srbiji

U svet kraft pivarstva se ulazi iz emocije, preduzimljivosti, istraživačkog duha. Kada se stvari razviju, preleže dečije bolesti, hobi polako

Srpska Stout piva

Svakom svoje – dok se prosečni ljubitelji piva, ispijajući svoj omiljeni napitak, prepiru oko toga čiji tim igra bolji i

LEGENDARNI TUT GUT

Tut Gut – poznat i omiljen proizvod nekadašnje Zrenjaninske pivare ostao je u sećanju mnogih koji su obožavali to bezalkoholno osvežavajuće piće.

NOVOGODIŠNJA TRPEZA Tradicionalna domaća jela

Bez obzira što smo preplavljeni novogodišnjim predlozima jela i njihovim jednostavnim ili možda manje jednostavnim načinima pripreme, ipak će najveći broj domaćinstava u Srbiji za

Beer Style magazin – br. 23 –

Online izdanje Beer Style magazin br. 23. Pogledajte najnovije trendove, recenzije, savete i predloge za uparivanje hrane i piva.