Restoran Zak

U restoranu Zak možete dobiti jednu celokupnu i zaokruženu ponudu. Od vinskog podruma i bašte, preko bara i sale restorana, pa sve do apartmana, vaše je samo da se opustite i uživate, a stručno osoblje će se pobrinuti o tome da vam ceo ugođaj bude ispunjen u svakom smislu. Organizovanje svadbenih proslava, poslovnih sastanaka ili seminara, koktela  i svih ostalih proslava. Što bi rekli jedno mesto na kom možete sve obaviti, ali da li je sve baš tako kao što izgleda?

Zapravo jeste, možemo slobodno reći da je ovo najbolje celokupno iskustvo koje možete proživeti u Novom Sadu. Svaki od ponuđenih prostora drži visok standard, od prelepog ambijenta pa do osoblja koje je krajnje profesionalno i ugodno. Porcije su adekvatne, i cene nisu zaista toliko velike. Meni je pametno osmišljen uz neka svakodnevna i neka, ne baš toliko, svakodnevna jela.

Beer Style preporuka– Ovog puta smo se odlučili za lovačku priču uz tamno pivo. Tačnije probali smo prepelicu punjenu guščijom džigericom sa pireom od sočiva i poro sosom. Možemo slobodno reći da smo ostali zatečeni, bez teksta. Zaista veoma otmeno iskustvo, preporučujemo svakome. Hrana je bila perfektna u svakom smislu, a tamno pivo je ceo utisak diglo na još veći nivo.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Kombinat

Sam centar Novog Sada, bezlična zgrada u kojoj su NS Bazar i bioskop na svom kraju dobija potpuno novu dimenziju

Restoran Sky Lounge

Sky Lounge je restoran koji se nalazi na krovu Hilton hotela, u Beogradu. Ovaj restoran poseduje spoljnu terasu sa koje

Strip o pivu

PIVO I UMETNOST – Strip o pivu

Strip o pivu na 180 strana pruža mogućnost da se nauče potpuno nove stvari o pivu – od toga kako je došlo do prvih pivskih eksperimenata, pa sve do kraft revolucije.

Klasika – prasetina i lager

Nezvanični smo prvaci sveta po konzumaciji svinjskog mesa. Zimski period je vreme kada poraste potražnja za svinjskim mesom, uprkos postu.

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja