Restoran Zak

U restoranu Zak možete dobiti jednu celokupnu i zaokruženu ponudu. Od vinskog podruma i bašte, preko bara i sale restorana, pa sve do apartmana, vaše je samo da se opustite i uživate, a stručno osoblje će se pobrinuti o tome da vam ceo ugođaj bude ispunjen u svakom smislu. Organizovanje svadbenih proslava, poslovnih sastanaka ili seminara, koktela  i svih ostalih proslava. Što bi rekli jedno mesto na kom možete sve obaviti, ali da li je sve baš tako kao što izgleda?

Zapravo jeste, možemo slobodno reći da je ovo najbolje celokupno iskustvo koje možete proživeti u Novom Sadu. Svaki od ponuđenih prostora drži visok standard, od prelepog ambijenta pa do osoblja koje je krajnje profesionalno i ugodno. Porcije su adekvatne, i cene nisu zaista toliko velike. Meni je pametno osmišljen uz neka svakodnevna i neka, ne baš toliko, svakodnevna jela.

Beer Style preporuka– Ovog puta smo se odlučili za lovačku priču uz tamno pivo. Tačnije probali smo prepelicu punjenu guščijom džigericom sa pireom od sočiva i poro sosom. Možemo slobodno reći da smo ostali zatečeni, bez teksta. Zaista veoma otmeno iskustvo, preporučujemo svakome. Hrana je bila perfektna u svakom smislu, a tamno pivo je ceo utisak diglo na još veći nivo.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

KRAFT PIVO: Zamena za probiotike

Nova istraživanja ukazuju da određena kraft piva poseduju probiotičke bakterije koje pomažu pri održavanju zdravog digestivnog sistema.

Alergija na pivo

Postoje razne alergijske reakcije koje možete dobiti od piva, a ovo su najčešće Iako je glavni sastojak piva voda, u

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.