Restoran Zak

U restoranu Zak možete dobiti jednu celokupnu i zaokruženu ponudu. Od vinskog podruma i bašte, preko bara i sale restorana, pa sve do apartmana, vaše je samo da se opustite i uživate, a stručno osoblje će se pobrinuti o tome da vam ceo ugođaj bude ispunjen u svakom smislu. Organizovanje svadbenih proslava, poslovnih sastanaka ili seminara, koktela  i svih ostalih proslava. Što bi rekli jedno mesto na kom možete sve obaviti, ali da li je sve baš tako kao što izgleda?

Zapravo jeste, možemo slobodno reći da je ovo najbolje celokupno iskustvo koje možete proživeti u Novom Sadu. Svaki od ponuđenih prostora drži visok standard, od prelepog ambijenta pa do osoblja koje je krajnje profesionalno i ugodno. Porcije su adekvatne, i cene nisu zaista toliko velike. Meni je pametno osmišljen uz neka svakodnevna i neka, ne baš toliko, svakodnevna jela.

Beer Style preporuka– Ovog puta smo se odlučili za lovačku priču uz tamno pivo. Tačnije probali smo prepelicu punjenu guščijom džigericom sa pireom od sočiva i poro sosom. Možemo slobodno reći da smo ostali zatečeni, bez teksta. Zaista veoma otmeno iskustvo, preporučujemo svakome. Hrana je bila perfektna u svakom smislu, a tamno pivo je ceo utisak diglo na još veći nivo.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Istok

Restoran Istok je vijetnamski restoran, koji se nalazi u samom srcu Beograda. Duh i svežina orijenta, koji su sveprisutni u

Pivara Zebrew

Oni su pivski nomadi, odnosno gypsy pivara koja svoje pivske specijalitete priprema na različitim lokacijama u Beogradu, a po sopstvenim

Dobre karakteristike slada u pivu

Prvenstveno napravljen od ječma, ekstrakt slada je koncentrisani sirup koji se koristi za dodavanje ukusa i teksture različitim vrstama namirnica,

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike