Restoran Zak

U restoranu Zak možete dobiti jednu celokupnu i zaokruženu ponudu. Od vinskog podruma i bašte, preko bara i sale restorana, pa sve do apartmana, vaše je samo da se opustite i uživate, a stručno osoblje će se pobrinuti o tome da vam ceo ugođaj bude ispunjen u svakom smislu. Organizovanje svadbenih proslava, poslovnih sastanaka ili seminara, koktela  i svih ostalih proslava. Što bi rekli jedno mesto na kom možete sve obaviti, ali da li je sve baš tako kao što izgleda?

Zapravo jeste, možemo slobodno reći da je ovo najbolje celokupno iskustvo koje možete proživeti u Novom Sadu. Svaki od ponuđenih prostora drži visok standard, od prelepog ambijenta pa do osoblja koje je krajnje profesionalno i ugodno. Porcije su adekvatne, i cene nisu zaista toliko velike. Meni je pametno osmišljen uz neka svakodnevna i neka, ne baš toliko, svakodnevna jela.

Beer Style preporuka– Ovog puta smo se odlučili za lovačku priču uz tamno pivo. Tačnije probali smo prepelicu punjenu guščijom džigericom sa pireom od sočiva i poro sosom. Možemo slobodno reći da smo ostali zatečeni, bez teksta. Zaista veoma otmeno iskustvo, preporučujemo svakome. Hrana je bila perfektna u svakom smislu, a tamno pivo je ceo utisak diglo na još veći nivo.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Kolaboracije i Dogma brewery

U trećem broju magazina Beer Style objavljen je intervju sa ikonom američke kraft scene Metom Brofijem, ali tom prilikom nije

Razbijanje zabluda o pivu

Egipatska legenda kaže da je Oziris pronašao pivo. Oziris je bog plodnosti, zemlje i vegetacije. Pivo tada nije bilo samo

gde na pivo central pub

GDE NA DOBRO PIVO – Central Pub

Gde na dobro pivo često je pitanje među pivopijama – Naša preporuka je Central Pub, mesto gde se sluša dobra muzika, jede fina hrana i pije odlično pivo.

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju