Restoran Fontana

Restoran Fontana nalazi se u starom jezgru Novog Sada u ulici Nikole Pašića u blizini istorijskih znamenitosti, pešačke zone i centralnog gradskog trga. Idealna lokacija, prijatan enterijer i bašta puna zelenila sa fontanom, ovaj restoran čini izuzetnim i jedinstvenim.

Meni je koncipiran na tradicionalnim specijalitetima kao i jelima internacionalne kuhinje. U Fontani možete probati razna predjela, supe i čorbe, jela od različitih vrsta mesa i ribe, povrća kao i ukusnih poslastica. Iako je ovo restoran sa dugom tradicijom, tokom godina poslovanja uneli su moderne trendove u enterijeru i gastronomiji. Hedonistički doživljaj idealnog spoja bogate i raznovrsne kuhinje, piva i jedinstvenog ambijenta učiniće da uživate svim čulima.

Beer Style preporuka– Meni ovog restorana nudi veliki broj zanimljivih jela i nije dosadan niti zamara. Jedno jelo koje nam je privuklo pažnju jesu dimljene butkice kuvane u pivu. Odlučili smo se da naručimo ovo jelo uz dodatak šopske salate i tamnog piva. Sasvim je korektan krajnji utisak, sa ovakvom kombinacijom je teško pogrešiti. Butkice su bile fino kuvane, nisu bile prekuvane, osetio se jak i zanimljiv ukus piva koji ide baš lepo u ovakvoj kombinaciji. Ako ste rasploženi za nešto novo i zanimljivo, a isto vrmeno domaće i tradicionalno, onda je Restoran Fontana pravo mesto za vas.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Marketing

Marketing Zahtev za Media kit Beer Style svojim radom želi da doprinese popularizaciji kulture piva u Srbiji i razvoju novih

Flaša ili bure

Da bi smo dobili odgovor na ovo pitanje moramo znati mnoge detalje Gde pivo bolje odležava, u flaši ili u

PIVO Budweiser

Budweiser je crni lager koji dolazi iz Češke i ponosni je predstavnik ovog stila spravljanja piva.

Amerika žedna kraft piva

Česi popiju najviše piva po glavi stanovnika, Kinezi ga najviše proizvode, Nemci imaju najveći pivski festival, a Belgijanci, po mnogima,

PIVO – Ledena krigla je zabluda

Mi potpuno razumemo opčinjenost pivom i zato vam ukazujemo na greške koje možda pravite. Ukoliko volite pivo na ove stvari zaboravite.

PIVO I BURGERI – Restoran Kod Brke

Pabovska atmosfera, ali i velik izbor piva i burgera, raduje mnoge pivoljubce i zato su prepoznali Brku kao mesto gde im je zagarantovan provod i dobra ponuda ovog gastro bara.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.