BEER STYLE MAGAZIN PREPORUKA: Igrajte FIFA 20 uz Derbi, pivara Princ

U cilju da ostanete hladne glave dok dominirate na fudbalskim terenima širom sveta prosto morate popiti dobro pivo

FIFA 20 je video igrica koja je osmišljena kao odlična simulacija fudbala. Reč je o igrici koja je objavljena, ali i kreirana od strane Electronic Arts-a, a koja spada u već kultnu FIFA seriju video igara. FIFA 20 je 27. po redu video igrica u FIFA seriji i ona je objavljena 27. septembra 2019. za Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch platforme. FIFA 20 nudi nezaboravan provod za svakog ljubitelja fudbala. Roster ove video igrice je sastavljen od 30 oficijalnih liga, 700 klubova i oko 17.000 fudbalera. FIFA 20 nudi realističnu simulaciju fudbala, sa najnovijim grafikama, a što kao krajnji rezultat daje imerzivno iskustvo koje će vašu pažnju satima zaokupirati. Gameplay promene FIFA 20 se najviše fokusiraju na novi „VOLTA Football“ segment. U ovom modu naglasak se stavlja na ulični fudbal, a ne na tradicionalne utakmice povezane sa FIFA serijom. Naravno, tu su i modovi koji se vraćaju iz prethodnih igara poput Pro Clubs, Ultimate Team i Career Mode. U cilju da ostanete hladne glave dok dominirate na fudbalskim terenima širom sveta prosto morate popiti korektno pivo. Za ovu priliku smatramo da je Derbi iz pivare Princ jedini i pravi odgovor. Derbi iz kraft pivare Princ je pravo rešenje za ljubitelje zanatskih piva, ali i za one koji su istinski ljubitelji Real ale piva. Kada govorimo o ovom pivu, važno je istaći da je reč je o pivu zlatno – žute boje, koje poseduje srednje jaku belu penu i telo prosečne jačine. Glavne karakteristike ovog slabo-gaziranog piva jesu umerena slatkoća i gorčina, uz arome putera, kukuruza i narandžine kore. Takođe, u Derbiju su prisutne i note jabuka i meda, ali u manjim merama, odnosno ove arome će prepoznati jači senzoričari.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Zanimljivi podaci o pivu

– Zašto je pivo toliko popularno? Da bi odgovorili na ovo pitanje moramo se vratiti u prošlost. Jedna teorija glasi

Lager ili Ale

Osnovna podela piva je na Lager i Ale piva a razlika među njima je u kvascu. Skoro sva piva zapravo

Pivara Crow

Ova pivara uvek ima po desetak različitih piva na stanju i trude se da svakog meseca izbace na tržište bar

Brzi gulaš sa Kaš pivom

Gulaš je jelo koje turisti često traže u našim restoranima. Naročito je cenjen Mađarski gulaš, koji je često na trpezi

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.