BEER STYLE MAGAZIN PREPORUKA: Igrajte FIFA 20 uz Derbi, pivara Princ

U cilju da ostanete hladne glave dok dominirate na fudbalskim terenima širom sveta prosto morate popiti dobro pivo

FIFA 20 je video igrica koja je osmišljena kao odlična simulacija fudbala. Reč je o igrici koja je objavljena, ali i kreirana od strane Electronic Arts-a, a koja spada u već kultnu FIFA seriju video igara. FIFA 20 je 27. po redu video igrica u FIFA seriji i ona je objavljena 27. septembra 2019. za Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch platforme. FIFA 20 nudi nezaboravan provod za svakog ljubitelja fudbala. Roster ove video igrice je sastavljen od 30 oficijalnih liga, 700 klubova i oko 17.000 fudbalera. FIFA 20 nudi realističnu simulaciju fudbala, sa najnovijim grafikama, a što kao krajnji rezultat daje imerzivno iskustvo koje će vašu pažnju satima zaokupirati. Gameplay promene FIFA 20 se najviše fokusiraju na novi „VOLTA Football“ segment. U ovom modu naglasak se stavlja na ulični fudbal, a ne na tradicionalne utakmice povezane sa FIFA serijom. Naravno, tu su i modovi koji se vraćaju iz prethodnih igara poput Pro Clubs, Ultimate Team i Career Mode. U cilju da ostanete hladne glave dok dominirate na fudbalskim terenima širom sveta prosto morate popiti korektno pivo. Za ovu priliku smatramo da je Derbi iz pivare Princ jedini i pravi odgovor. Derbi iz kraft pivare Princ je pravo rešenje za ljubitelje zanatskih piva, ali i za one koji su istinski ljubitelji Real ale piva. Kada govorimo o ovom pivu, važno je istaći da je reč je o pivu zlatno – žute boje, koje poseduje srednje jaku belu penu i telo prosečne jačine. Glavne karakteristike ovog slabo-gaziranog piva jesu umerena slatkoća i gorčina, uz arome putera, kukuruza i narandžine kore. Takođe, u Derbiju su prisutne i note jabuka i meda, ali u manjim merama, odnosno ove arome će prepoznati jači senzoričari.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

PIVO UMESTO VODE?

U Sjedinjenim Državama troši se tri puta više piva nego vode, a prodaja ovog pića u SAD godišnje iznosi više od 100 milijardi dolara.

Pivara Zebrew

Oni su pivski nomadi, odnosno gypsy pivara koja svoje pivske specijalitete priprema na različitim lokacijama u Beogradu, a po sopstvenim

GDE NA DOBRO PIVO – Central Pub

Gde na dobro pivo često je pitanje među pivopijama – Naša preporuka je Central Pub, mesto gde se sluša dobra muzika, jede fina hrana i pije odlično pivo.

EFES DRAFT Točeno pivo u flaši

Efes Draft je pivo po svežini i ukusu najsličnije točenom pivu, odnosno Efes Draft je točeno pivo u flaši koje se proizvodi po identičnoj tehnologiji proizvodnje kao i točeno pivo.