Beer Style magazin recenzija – Franziskaner iz Apatinske pivare

Franziskaner je premijum nemačko pšenično piva, koje je donelo osveženje na srpsko tržište. Tipičan predstavnik svog stila – suva, voćna aroma i bistar likvid, uz malo gorčine, taman za savršeno svež, pomalo začinjen ukus. Ovo je pivo koje morate probati, te se zaljubiti u njega na prvi gutljaj.

Franziskaner se najbolje uparuje sa jelima od mesa, najviše sa roštiljem, ali i paprikašem od crvenih mesa.

 

Stil Nemačko pšenično

Alkohol 5%

Temperatura serviranja 4°C

Opšti utisak – Odlično

Beer Style ocena 90

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

LEGENDARNI TUT GUT

Tut Gut – poznat i omiljen proizvod nekadašnje Zrenjaninske pivare ostao je u sećanju mnogih koji su obožavali to bezalkoholno osvežavajuće piće.

Restoran Nirvana

Restoran Nirvana nalazi se u Subotici, u mirnom delu grada i prepoznatljiv je po letnjoj terasi. Restoran Nirvana otvoren je 1922. godine, a enterijer mu je urađen u klasičnom restoranskom stilu. 

Restoran Potpis

Beogradski restoran Potpis smešten je na Čuburi, u srcu Čuburskog parka. Restoran Potpis je elegantan restoran, uređen u prijatnom stilu, s enterijerom koji naginje modernizmu.