Beer Style magazin recenzija – Nikšićko Tamno iz Apatinske pivare

Zbog punoće svog ukusa i jedinstvene arome, Nikšićko Tamno je drugačije od ostalih piva na tržištu! Pravi se od pažljivo biranih sastojaka, najfinijih vrsta aromatičnog slada i čiste vode. Ovo je pivo sa izraženom kremastom penom, blago čokoladno-karamelnom aromom, u kombinaciji sa aromom hmelja. Bogatog je i punog ukusa zaokruženo karakterističnim prepoznatljivim kremastim ukusom, čiji naknadni ukus pruža osećaj topline.

Odlično se uparuje sa jelima od pečenog mesa, uz dezerte: crna čokolada, hrskavi čokoladni kolači. Služi se u brendiranoj Nikšićko tamno snifter čaši kako bi se oslobodila prepoznatljiva aroma Nikšićko Tamnog.

 

Stil Tamni lager

Alkohol 6,2%

Temperatura serviranja 8-10°C

Opšti utisak – Perfektno

Beer Style ocena 84

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

viking

Istorija (i pivo)

Recept za pivo je najstariji pronađeni recept do sada. Stari Egipćani su zaslužni za prvi recept koji opisuje proizvodnju piva.

Taverna Piatakia

Grčka muzička konoba „Piatakia“ je mnogo više od klasičnog grčkog restorana. To je grčka destinacija u Beogradu, mesto za dobru

Ovo stvarno postoji

Verovali ili ne ovo stvarno postoji. Pivo od mastila hobotnice! Ovo pivo je nastalo u pivari pod imenom „Pacific Brewing

NOVOGODIŠNJA TRPEZA Tradicionalna domaća jela

Bez obzira što smo preplavljeni novogodišnjim predlozima jela i njihovim jednostavnim ili možda manje jednostavnim načinima pripreme, ipak će najveći broj domaćinstava u Srbiji za

Beer Style magazin – br. 23 –

Online izdanje Beer Style magazin br. 23. Pogledajte najnovije trendove, recenzije, savete i predloge za uparivanje hrane i piva.