Beer Style magazin recenzija – Nikšićko Tamno iz Apatinske pivare

Zbog punoće svog ukusa i jedinstvene arome, Nikšićko Tamno je drugačije od ostalih piva na tržištu! Pravi se od pažljivo biranih sastojaka, najfinijih vrsta aromatičnog slada i čiste vode. Ovo je pivo sa izraženom kremastom penom, blago čokoladno-karamelnom aromom, u kombinaciji sa aromom hmelja. Bogatog je i punog ukusa zaokruženo karakterističnim prepoznatljivim kremastim ukusom, čiji naknadni ukus pruža osećaj topline.

Odlično se uparuje sa jelima od pečenog mesa, uz dezerte: crna čokolada, hrskavi čokoladni kolači. Služi se u brendiranoj Nikšićko tamno snifter čaši kako bi se oslobodila prepoznatljiva aroma Nikšićko Tamnog.

 

Stil Tamni lager

Alkohol 6,2%

Temperatura serviranja 8-10°C

Opšti utisak – Perfektno

Beer Style ocena 84

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Ambar

Ambar je prvi moderni, internacionalni lanac restorana Balkanske kuhinje. Na tri lokacije, u Beogradu, Vašingtonu i Klarendonu, Ambar kombinuje tradiciju

Gde popiti pivo za vikend

Za one koji vole Zanatsko, preporuka je "Radioaktivna subota" – Dogma Tap room. Otkrićemo vam samo toliko da se pije

Kako prepoznati dobro pivo

Pivski svet šareniji je nego ikada. Nove pivare, paleta pivskih ukusa koja ima sve više nijansi, stilovi i podstilovi, kraft

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike