Beer Style magazin recenzija – BIP pivo

Za proizvodnju BIP-ovog piva koristi se visoko kvalitetan svetli slad plzenskog tipa i tradicionalne aromatične češke i nemačke sorte hmelja koje daju prijatnu aromu i gorčinu.

Tehnologija proizvodnje je tradicionalna i daje visoko prevrelo svetlo pivo, osvežavajućeg  ukusa, bogate i stabilne pene.

Kao jedan od najbitnijih elemenata prijatne arome i ukusa piva koristi se svetski poznat pivski kvasac donjeg vrenja iz Instituta Wiehenstephan sa Univerziteta u Minhenu.

 

Stil Lager

Alkohol 5,0 %

Temperatura serviranja 4-6˚ C

Opšti utisak  Dobro

Beer Style ocena 78

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Ovo sigurno niste znali

Prve pivske konzerve Prva piva u konzervama pojavila su se 1935. godine. Pivopije više nisu išle u pivske konobe, a

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike