Beer Style magazin recenzija – BIP pivo

Za proizvodnju BIP-ovog piva koristi se visoko kvalitetan svetli slad plzenskog tipa i tradicionalne aromatične češke i nemačke sorte hmelja koje daju prijatnu aromu i gorčinu.

Tehnologija proizvodnje je tradicionalna i daje visoko prevrelo svetlo pivo, osvežavajućeg  ukusa, bogate i stabilne pene.

Kao jedan od najbitnijih elemenata prijatne arome i ukusa piva koristi se svetski poznat pivski kvasac donjeg vrenja iz Instituta Wiehenstephan sa Univerziteta u Minhenu.

 

Stil Lager

Alkohol 5,0 %

Temperatura serviranja 4-6˚ C

Opšti utisak  Dobro

Beer Style ocena 78

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Giardino

U samom centru Novog Sada, na krovu tržnog centra „BAZAR“, 30. novembra 2006. godine, počeo je sa radom jedan od

Gorak kao hmelj

Pivo vam je gorko!? Za to je kriv hmelj. Piva koja sadrže više hmelja su gorča. Ali hmelj je zaslužan i za citrusni miris ili voćnu aromu.

Da li bi pili ova piva

Široka je lepeza interesantnih piva – Počev od islandskog piva koje se pravi uz pomoć kitovih testisa, do piva u

KRAFT PIVO Mrgud pilsner

Kraft pivo Mrgud pilsner zanatsko je pivo, no ukus mu je prepoznatljiv, odnosno onakav kakav prosečni konzument prepoznaje.