Beer Style magazin recenzija – BIP pivo

Za proizvodnju BIP-ovog piva koristi se visoko kvalitetan svetli slad plzenskog tipa i tradicionalne aromatične češke i nemačke sorte hmelja koje daju prijatnu aromu i gorčinu.

Tehnologija proizvodnje je tradicionalna i daje visoko prevrelo svetlo pivo, osvežavajućeg  ukusa, bogate i stabilne pene.

Kao jedan od najbitnijih elemenata prijatne arome i ukusa piva koristi se svetski poznat pivski kvasac donjeg vrenja iz Instituta Wiehenstephan sa Univerziteta u Minhenu.

 

Stil Lager

Alkohol 5,0 %

Temperatura serviranja 4-6˚ C

Opšti utisak  Dobro

Beer Style ocena 78

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Tamna piva za uživanje

Tamna piva nisu, kao ni njihovi svetliji rođaci, nimalo jednoznačna i nude mnoštvo različitih ukusa, aroma, nivoa alkohola. Mogu biti

VODA, dragoceni resurs u industriji piva

Kompanija HEINEKEN Srbija je tokom poslednje decenije smanjila potrošnju vode u okviru svojih procesa proizvodnje piva za 75% i iz godine u godinu nastoji da ovaj trend održi.