Beer Style magazin recenzija – Brkaaa iz pivare Kabinet

Putovanje sa mirisom limuna i pomorandže i vetrom u kosi, moguće je u pravcu Kosmaja. Brka, prvi domaći američki svetli ejl, će vam biti verni sledbenik u svim vašim avanturama. Ovo pivo rođeno u proleće 2014. godine za pet godina je nasmejalo ljude u preko 25 stranih zemalja, na pet kontinenata. Možda je tajna u njegovom laganom, aromatičnom ukusu, ili u njegovom harizmatičnom šarmu, ali on nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pivo koje je sjajan aperitiv, koje vole čak i oni koji kažu da ne piju pivo ili da ne vole kraft.

Očigledno nam prijatnog društva nikada nije dovoljno, jer JEDAN JE BRKAAA

Stil American Pale Ale

Alkohol 5%

Temperatura serviranja 7-10 °C

Opšti utisak  Dobro

Beer Style ocena 83

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Cubo

Restoran Cubo je moderno uređen restoran na veoma atraktivnoj lokaciji, odmah pored novosadske plaže Štrand, sa prelepom baštom koja se

Restoran Piknik

Restoran Piknik je novosadski ugostiteljski objekat koji se nalazi na Ribarskom ostrvu. Koncept kojim se ovaj restoran bavi jeste tradicionalna

Restoran Princip

Od prvog momenta, od prve misli o otvaranju ovakvog koncepta, znalo se da će postojati poseban Princip kojim će se

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.