Beer Style magazin recenzija – Holsten premium iz pivare Calrsberg

Holsten je pasterizovano svetlo pivo koje zbog svog gorkog, osvežavajućeg karaktera i kvalitetnih sastojaka, služi kao primer za odlično pilsner pivo. Ovo pivo je prvi put proizvedeno i punjeno 1953. godine u Holsten pivari koja se nalazi na krajnjem severu Nemačke. Holsten premium je savršen dokaz kako se uspešno u pivarskoj industriji mogu kombinovati tradicija i moderan način spravljanja piva. Kod spravljanja ovog piva strogo se koristi nemački Zakon o čistoći piva. Takođe, u Holsten pivari se danas, baš kao i nekad, veliki značaj pridaje  pažljivom odabiru prirodnih sastojaka, a koji se koriste u proizvodnji ovog piva. U svakom slučaju, ovo je veoma kvalitetno premijum pivo, koje se spravlja na tradicionalan način i veliki je adut među premijum pivima pivarske grupacije Carlsberg.

 

Stil pilsner

Alkohol 4,2%

Temperatura serviranja 7 – 10 °C

Opšti utisak Vrlo dobro

Beer Style ocena 86

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Ovo sigurno niste znali

Prve pivske konzerve Prva piva u konzervama pojavila su se 1935. godine. Pivopije više nisu išle u pivske konobe, a

Restoran Monument

Koncept restorana Monument jasno je isplaniran prema potrebama sredine, zasnovan na autentičnom jelovniku, brzoj i kvalitetnoj usluzi, dobroj atmosferi i

Da li piti toplo pivo

Mnogi pivski entuzijasti tvrde da ako pijete toplije pivo  uživaćete u boljem ukusu, a da li je to baš tako

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju