Beer Style magazin recenzija – Holsten premium iz pivare Calrsberg

Holsten je pasterizovano svetlo pivo koje zbog svog gorkog, osvežavajućeg karaktera i kvalitetnih sastojaka, služi kao primer za odlično pilsner pivo. Ovo pivo je prvi put proizvedeno i punjeno 1953. godine u Holsten pivari koja se nalazi na krajnjem severu Nemačke. Holsten premium je savršen dokaz kako se uspešno u pivarskoj industriji mogu kombinovati tradicija i moderan način spravljanja piva. Kod spravljanja ovog piva strogo se koristi nemački Zakon o čistoći piva. Takođe, u Holsten pivari se danas, baš kao i nekad, veliki značaj pridaje  pažljivom odabiru prirodnih sastojaka, a koji se koriste u proizvodnji ovog piva. U svakom slučaju, ovo je veoma kvalitetno premijum pivo, koje se spravlja na tradicionalan način i veliki je adut među premijum pivima pivarske grupacije Carlsberg.

 

Stil pilsner

Alkohol 4,2%

Temperatura serviranja 7 – 10 °C

Opšti utisak Vrlo dobro

Beer Style ocena 86

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Pivo izaziva aritmiju

Minhenski Oktoberfest baš i nije mesto na kome se mogu vršiti medicinska ispitivanja, ali su nemački naučnici proučavali posetioce ovog

GUINNESS

Čuveno tamno pivo Ginis već preko 250 godina predstavlja omiljeno piće mnogih pivopija širom sveta. Dnevno se popije nekoliko miliona

Dani hmelja u Bačkom Petrovcu

Tradicionalna manifestacija "Dani hmelja" će ove godine biti održani 10. avgusta u Bačkom Petrovcu, u organizaciji Petrovec doo. Gostima manifestacije

Pivara Princ

Želja ljudi iz ove pivare je da našoj publici predstave tradicionalne engleske stilove piva koji su manje prisutni na našoj

CROW BREWERY

BRUT IPA IZ CROW BREWERY

Pivara Crow  nastala je krajem 2015. godine i za tri godine koliko postoji izbacila je na tržište preko 40 različitih

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike