Beer Style magazin recenzija – Holsten premium iz pivare Calrsberg

Holsten je pasterizovano svetlo pivo koje zbog svog gorkog, osvežavajućeg karaktera i kvalitetnih sastojaka, služi kao primer za odlično pilsner pivo. Ovo pivo je prvi put proizvedeno i punjeno 1953. godine u Holsten pivari koja se nalazi na krajnjem severu Nemačke. Holsten premium je savršen dokaz kako se uspešno u pivarskoj industriji mogu kombinovati tradicija i moderan način spravljanja piva. Kod spravljanja ovog piva strogo se koristi nemački Zakon o čistoći piva. Takođe, u Holsten pivari se danas, baš kao i nekad, veliki značaj pridaje  pažljivom odabiru prirodnih sastojaka, a koji se koriste u proizvodnji ovog piva. U svakom slučaju, ovo je veoma kvalitetno premijum pivo, koje se spravlja na tradicionalan način i veliki je adut među premijum pivima pivarske grupacije Carlsberg.

 

Stil pilsner

Alkohol 4,2%

Temperatura serviranja 7 – 10 °C

Opšti utisak Vrlo dobro

Beer Style ocena 86

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Pivski hotel

Pivski hotel

Škotska pivara po imenu BrewDog planira da do početka 2019. godine otvori svoj prvi pivski hotel. Kao idealno mesto za

zimska piva

PIVA ZA ZIMU Ona su hladna, a greju

Zimska piva možemo podeliti na ona koja pripadaju grupi ejlova i stout-a. Ovo su često vrlo robusna piva, jakih ukusa i aroma, te sa povišenim udelom alkohola.

Restoran Veliki

  Da li su vam poznata sledeća jela – Supe, sosa, mesa, rebarca, kobasice, krompir u čakširama, sos od višanja,

Slatka pivska rebarca sa renom

Sastojci: -3,5 kg svinjskih rebaraca -So -Biber -Dve flaše/limenke piva -Dve supene kašike meda -Ren Priprema: Zagrejte rernu na 160°C,

NAJBOLJA AMBALAŽA Limenka na prvom mestu

Limenka je ambalaža koja na najbolji mogući način štiti ovaj osvežavajući napitak od spoljnog uticaja pre svega svetlosti koja izaziva oksidaciju, ali i toplote koja