Beer Style magazin recenzija – Amstel Premium Pilsener Heineken-a

Amstel je stari holandski brend čija proizvodnja datira još od 1870. godine. Tih godina u Amsterdamu, rođen je Amstel – jedna od ikona sveta piva. U proizvodnji ovog piva sjedinjeno je vekovno iskustvo starih majstora i moderna tehnologija. Kombinacijom tradicije i pažljivog procesa proizvodnje osigurava se pivo vrhunskog kvaliteta. Kod Amstela je najbitniji takozvani spor proces proizvodnje, a njime se postiže krajnji proizvod osvežavajućeg, izbalansiranog i bogatog ukusa. Amstel Premium Pilsener, sa svojim jedinstvenim balansom ukusa i osveženja, postigao veliki međunarodni uspeh, ali i svetsku slavu, te danas potrošači, u više od 75 zemalja, sa velikim zadovoljstvom uživaju u njegovom jedinstvenom ukusu.

 

Stil Pilsner

Alkohol 5%

Temperatura serviranja 7 – 10 °C

Opšti utisak Dobro

Beer Style ocena 79

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran Peta soba

Peta soba je „Premium casual“ konceptualni prostor s težištem na vrhunsku gastronomiju, a koji je proizašao iz kultnog sarajevskog koncepta

Restoran Piknik

Restoran Piknik je novosadski ugostiteljski objekat koji se nalazi na Ribarskom ostrvu. Koncept kojim se ovaj restoran bavi jeste tradicionalna

pivara gvint

PIVO – Pivara Gvint

Pivara Gvint veoma vodi računa o tome koliko će proizvedeno pivo sadržati hmelja, kvasca i slada.

Biti odgovoran je u trendu

Danas ćemo vas posavetovati na koji način možete da naučiti odgovorno da konzumirate alkohol i to kroz par koraka Većina

Organizam proizvodi pivo

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

Marlena kuva pivo

U sklopu radionice "Napravi svoje pivo", koju organizuje Pab Tavan, u subotu 22.09.2018. godine Marlena kuva pivo. Radionica počinje u

Dani hmelja u Bačkom Petrovcu

Tradicionalna manifestacija "Dani hmelja" će ove godine biti održani 10. avgusta u Bačkom Petrovcu, u organizaciji Petrovec doo. Gostima manifestacije

ISTRAŽUJEMO Kraft pivo u Srbiji

Prema podacima Udruženja malih nezavisnih pivara Srbije, danas je oko 50 odsto manje kraft pivara u odnosu na doba pred koronu i one svojom ukupnom

NOVI TREND U GASTRONOMIJI Kraft pivo i hrana

Kraft piva i njihove neverovatne kreacije uvode vas u novu dimenziju pivskih ukusa i neotkriven svet neočekivanih aromatskih kompleksa, koji postaju obavezan i preporučen pratioc