Beer Style magazin recenzija – Premier Porter, pivara Premier

Premier Porter je standardni predstavnik ovog pivskog stila i pivo na koje su pivski majstori iz pivare Premier naročito ponosni. Ovo je, pre svega, jedno fino crno pivo, a koje bi trebalo da privuče sve one koji vole da uživaju u ukusima prefinjenih likera, lepe čokolade i kvalitetne kafe. Premier Porter karakteriše braon boja, a koja se savršeno slaže uz primamljive kombinacije mirisnih nota kafe i čokolade. Valja istaći da boja i izazovne mirisne kombinacije potiču od selekcije vrhunskih specijalnih prženih sladova. Takođe, Premier Porter je pivo punog tela, koje svojim ekstraktom i savršenim balansom alkohola daje snagu i izdržljivost.

U pivari Premier napominju da Premier Porter obavezno treba da se konzumira uz hranu, a njihova preporuka je da to bude neko konkretno crveno meso ili robusna čokoladna torta.

Nakon probe ovog portera, bili smo iznenađeni njegovom robusnošću, ali i odličnim balansom ukusa, aroma i alkohola. Premier Porter je pivo za svaku preporuku i pivo koje morate da probate.

 

Stil Porter

Alkohol 5,5 %

Temperatura serviranja 7 – 10 °C

Opšti utisak – Perfektno

Beer Style ocena 92

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Zavođenje uz pivo

Da žene ne vole pivo već je odavno ofucana fraza. Dokazano je da nežniji pol i te kako uživa u

Restoran Le Molière

Restoran Le Moliere nalazi se u pešačkoj zoni Beograda, u Zmaj Jovinoj 11, na spoju sa Knez Mihajlovom ulicom. Le

Greške se dešavaju

Ovo su samo neke sitnice na koje bi svaki pivar trebao da obrati pažnju Proizvodnja piva je jedan dug i

klub dvorište pančevo

Restoran Dvorište

Klub restoran Dvorište nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji u Pančevu, tik uz Aviv park.

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike