Recenzije Piva

Beer Style magazin recenzija – Plutonium iz pivare Dogma
Novi Plutonium iz pivare Dogma, mlađi je brat Plutonium Orange i, oni koji vole ove stilove naglašavaju, mnogo interesantniji. Plutonium Pineapple Milkshake Double IPA kreiran

Beer Style magazin recenzija – Miss Quince Ale iz pivare Dogma
Miss Quince iz pivare Dogma je jedinstveno pivo na srpskoj pivskoj sceni. Ovo je lagani Pale ale, koji je dodatno aromatski pojačan dodatkom sveže dunje

Beer Style magazin recenzija – Honey Banny iz pivara Tron i Zebrew
Vrlo interesantna kolaboracija dve srpske kraft pivare, Tron i Zebrew. Honey Banny je intenzivno narandžaste boje, čime privlači poglede konzumenata, a kuvano je uz dodatak

Beer Style magazin recenzija – Heartbeet iz pivare Tron
Heartbeet je pivo koje greje. Pivara Tron je pustila mašti na volju i kreirala nešto sasvim drugačije. Krajnji cilj ove igre je pivo sa cveklom,

Beer Style magazin recenzija – Crusty iz pivare Dogma
Crusty je osvežavajuće pivo iz pivare Dogma. Ovo neobično pivo ima sve karakteristike tradicionalnog belgijskog stila Sasion, dobijenog upotrebom specijalno selektovanog kvasca koji kreira mirišljave

Beer Style magazin recenzija – Carnival iz pivare Kabinet
Ovo je kiselo pivo iz pivare Kabinet, sa dodatkom ananasai crvenog bibera. Vrlo neuobičajen ukus za tržište Srbije, no kada ga budete probali desiće se

Beer Style magazin recenzija – Akira iz pivare 3bir
Akira iz pivare 3bir je pivo bogato aromama manga i tropskog voća. Osvežavajući talas voćnih ukusa, prelazi u prepoznatljive arome američkih hmeljeva, a u završnici

Beer Style magazin recenzija – Gargojl iz Pivare Crow
Gargojl iz pivare Crow je tradicionalni nemački stil Gose piva, sa dodatkom maline u fermentaciji. Ovo pivo se ističe po prijatnoj kiselosti, ali i blagoj

Beer Style magazin recenzija – Wheat me up iz Pivare Kabinet
Interesantan pristup kreiranja pšeničnog pivo iz pivare Kabinet, a koji asocira na neka davna vremena. Zanimljivom kombinacijom hmeljeva, Fuggle iz Velike Britanije i Nemačkim Polarisom,