OSTANI KOD KUĆE: Dostava piva u Novom Sadu

Vaše omiljeno pivo možete da poručite i online, a ove pivare će vam ga doneti na kućnu adresu

Ljubitelj ste kraft piva, a dosadilo vam je da čekate u redovima ispred marketa ili se plašite zaraze, što je sasvim u redu.

Ne brinite jer vaše omiljeno pivo možete da poručite i online odnosno telefonski, a vredni pivari će vam ga doneti na kućnu adresu i to uz poštovanje svih propisa koji se sprovode za vreme vanrednog stanja i samoizolacije. Ovo su samo neki on njih:

Pivara Heisenberg

Ukoliko obožavate njihovo Crystal pivo koje je izraziti predstavnik svoga stila, odnosno IPA i definišu ga citrusne note i u kojima dominiraju arome limuna i pomorandže, onda telefone u ruke i pozovite ih kako bi vam dostavili pivo.

Reč je o kraft pivari koja je stvorena da uzdrma granice svih  čula ukusa. Ponudom dokazuju da prate trendove i pružaju ljubiteljima piva nove ukuse.

Pivara Beerokrate

Ukoliko volite "Kicoša, "Frajlu" ili "Dođoša", onda znate šta vam je činiti. Pozovite pivaru Beerokrate i vaše omiljeno pivo stiže na kućnu adresu. Vodite račina da to bude u vreme kada nije zabrana kretanja. Dostava piva je besplatna.

Pivara 3bir

Ukoliko želite da i posle ove sveopšte kako zdravstvene, tako i ekonomske krize pijete neko od vaših omiljenih piva iz pivare 3bir, poručite pivo i stićiće vam na kućnu adresu.  

Pomozite novosadskim pivarima, da nam se ne bi desio Češki scenarijo – Češka je objavila da će im svo dosad proizvedeno kraft pivo propasti, ako se ne popije u sledećih nekoliko nedelja. Zato su pokrenuli veb stranicu na kojoj Česi mogu da poruče određenu količinu piva koja im je potrebna i da im se to dostavi na kućnu adresu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1