IKONA MODERNOG JAPANA: Asahi Super Dry

Asahi Super Dry se pravi prema najvišim standardima kvaliteta pod budnim okom japanskih pivarskih majstora, a napredna tehnologija pivu pruža karakterističan ukus – Karakuchi ukus

Pivska grupacija Asahi zadnjih decenija „hara“ Evropom i po prodaji piva su jedan od najvećih svetskih „igrača“. Pored širokog portfolia pivskih brendova, ističe se ponos pivarskog Japana i  Asahi grupacije – Asahi Super Dry. Asahi Super Dry je pivo koje je poznato širom sveta i od nedavno je prisutno i u Srbiji.

Kada je Asahi Super Dry nastao 1987. godine, redefinisao je kategoriju piva i predstavio svetu novi ukus piva. Danas je Asahi Super Dry japansko pivo broj 1 i ovaj inovativni brend postao je ikona progresivnog Japana. Asahi Super Dry je inspirisan modernom japanskom estetikom i dizajnom. U njemu se pronalazi asimetrija, ali i ravnoteža, jin i jang, kontrasti i suprotnosti sa jedne strane, te balans i harmonija sa druge strane.

Asahi Super Dry se pravi prema najvišim standardima kvaliteta pod budnim okom japanskih pivarskih majstora. Napredna tehnologija pivu pruža karakterističan ukus – Karakuchi ukus. Iako ne postoji pravi prevod, pojam Karakuchi opisuje suv i pun ukus ovog piva. Asahi Super Dry je neverovatno suv i pitak svetli lager, umerene gorčine i finih aroma, te savršenog balansa celokupnog doživljaja – Upravo je to Karakuchi.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

OUR PUB

U samom centru Beograda nalazi se pub uređen u stilu čeških pivnica.OUR PUB otvorio je svoja vrata 12.oktobra 2017. godine

Da li pivo umanjuje stres

U eri ubrzanog načina života često se javlja stres, kao produkt mnoštva informacija kojima smo izloženi. Stres u manjim dozama

Slatka pivska rebarca sa renom

Sastojci: -3,5 kg svinjskih rebaraca -So -Biber -Dve flaše/limenke piva -Dve supene kašike meda -Ren Priprema: Zagrejte rernu na 160°C,

Restoran Sabbiadoro

Restoran Sabbiadoro

Temeljen na svežim namirnicama kontinenta i mora, Sabbiadoro stvara klasična i raznovrsna italijanska jela u želji za serviranjem ukusne hrane

Dokazano – Pivo ne goji

Studija je pokazala da su manje kila dobile osobe koje su konzumirale jedno do dva piva, u poređenju sa ispitanicima

PIVO – Ledena krigla je zabluda

Mi potpuno razumemo opčinjenost pivom i zato vam ukazujemo na greške koje možda pravite. Ukoliko volite pivo na ove stvari zaboravite.

PIVO I BURGERI – Restoran Kod Brke

Pabovska atmosfera, ali i velik izbor piva i burgera, raduje mnoge pivoljubce i zato su prepoznali Brku kao mesto gde im je zagarantovan provod i dobra ponuda ovog gastro bara.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.