IKONA MODERNOG JAPANA: Asahi Super Dry

Asahi Super Dry se pravi prema najvišim standardima kvaliteta pod budnim okom japanskih pivarskih majstora, a napredna tehnologija pivu pruža karakterističan ukus – Karakuchi ukus

Pivska grupacija Asahi zadnjih decenija „hara“ Evropom i po prodaji piva su jedan od najvećih svetskih „igrača“. Pored širokog portfolia pivskih brendova, ističe se ponos pivarskog Japana i  Asahi grupacije – Asahi Super Dry. Asahi Super Dry je pivo koje je poznato širom sveta i od nedavno je prisutno i u Srbiji.

Kada je Asahi Super Dry nastao 1987. godine, redefinisao je kategoriju piva i predstavio svetu novi ukus piva. Danas je Asahi Super Dry japansko pivo broj 1 i ovaj inovativni brend postao je ikona progresivnog Japana. Asahi Super Dry je inspirisan modernom japanskom estetikom i dizajnom. U njemu se pronalazi asimetrija, ali i ravnoteža, jin i jang, kontrasti i suprotnosti sa jedne strane, te balans i harmonija sa druge strane.

Asahi Super Dry se pravi prema najvišim standardima kvaliteta pod budnim okom japanskih pivarskih majstora. Napredna tehnologija pivu pruža karakterističan ukus – Karakuchi ukus. Iako ne postoji pravi prevod, pojam Karakuchi opisuje suv i pun ukus ovog piva. Asahi Super Dry je neverovatno suv i pitak svetli lager, umerene gorčine i finih aroma, te savršenog balansa celokupnog doživljaja – Upravo je to Karakuchi.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Alergija na pivo

Postoje razne alergijske reakcije koje možete dobiti od piva, a ovo su najčešće Iako je glavni sastojak piva voda, u

KAKO TOČITI ERDINGER PIVO

Za točenje Erdingera preporučuje se klasičan metod točenja piva u jedinstvenoj Erdinger čaši. Potrebno je isprati čašu hladnom vodom, zatim

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike