STIGLO JE VRHUNSKO PIVO: Peroni Gran Riserva Doppio Malto

Peroni Gran Riserva Doppio Malto potpisuje italijanski pivski gigant Peroni i jedno je od četiri super premium brenda pod nazivom Peroni Gran Riserva

Da ozbiljan pristup kreiranju lagera može da rezultuje super premium brendom, dokaz je Peroni Gran Riserva Doppio Malto.

Ovo je veoma ozbiljno spravljeno pivo, koje se svojim ukusom i aromama nametnulo kod ljubitelja vrhunskih piva.

Upravo ovakvo jedno pivo pravi je izbor za novembar mesec, kada je potrebno nešto jako da nas ugreje i nešto punog ukusa da nam raznese toplinu po telu.

Peroni Gran Riserva Doppio Malto poptisuje italijanski pivski gigant Peroni i jedno je od četiri super premium brenda pod nazivom Peroni Gran Riserva.

Italijanski Peroni sa pravom može da ponudi tržištu ovakav brend, jer je to pivara sa tradicijom od skoro dva veka.

Pivo koje asocira na Italiju

Ovo pivo asocira na Italiju i na prvi gutljaj se oseti sva italijanska strast, ali ivisok kvalitet.

Peroni Gran Riserva Doppio Malto je pivo zaokruženog ukusa i savršenog balansa, mirisa, aroma i skladnog alkohola.

Ono je kompleksnog ukusa, koji dobija od preprženog italijanskog ječma i posebne vrste selekcija hmelja. Arome su intenzivne i dominiraju kafene note, dok se u završnici osete slatkaste nijanse.

Peroni Gran Riserva Doppio Malto proizveden je od 100% specijanog italijanskog karamelizovanog slada, aromatičnog hmelja, dugim procesom na niskoj temperaturi.

Jedinstveni ukus i začinska aroma predstavljaju ga izvrsnim predstavnikom italijanske tradicije.

Peroni Gran Riserva Doppio Malto sadrži 6,6% alkohola, a preporučena temperatura serviranja mu je 8 °C.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

bezalkoholno pivo

Pivo sa niskim nivoom alkohola

Broj saobraćajnih nestreća, u kojima je bar jedan učesnik bio u alkoholisanom stanju, i nasilja pod uticajem alkohola se povećava.

inke

Inke i pivo

Stari narod Inka je takođe znao za pivo i proizvodio ga je, ali na jedan malo „drugačiji“ način za današnje

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.

PIVO I HRANA – Kako odabrati pravo pivo

Kod piva se posmatra izgled, stabilnost pene, sedimenti na dnu flaše, izgled u čaši, ali i miris, aroma i ukus. Sve ovo je vrlo bitno kod odabira hrane i piva koje ćete naručiti uz tu hranu.