STIGLO JE VRHUNSKO PIVO: Peroni Gran Riserva Doppio Malto

Peroni Gran Riserva Doppio Malto potpisuje italijanski pivski gigant Peroni i jedno je od četiri super premium brenda pod nazivom Peroni Gran Riserva

Da ozbiljan pristup kreiranju lagera može da rezultuje super premium brendom, dokaz je Peroni Gran Riserva Doppio Malto.

Ovo je veoma ozbiljno spravljeno pivo, koje se svojim ukusom i aromama nametnulo kod ljubitelja vrhunskih piva.

Upravo ovakvo jedno pivo pravi je izbor za novembar mesec, kada je potrebno nešto jako da nas ugreje i nešto punog ukusa da nam raznese toplinu po telu.

Peroni Gran Riserva Doppio Malto poptisuje italijanski pivski gigant Peroni i jedno je od četiri super premium brenda pod nazivom Peroni Gran Riserva.

Italijanski Peroni sa pravom može da ponudi tržištu ovakav brend, jer je to pivara sa tradicijom od skoro dva veka.

Pivo koje asocira na Italiju

Ovo pivo asocira na Italiju i na prvi gutljaj se oseti sva italijanska strast, ali ivisok kvalitet.

Peroni Gran Riserva Doppio Malto je pivo zaokruženog ukusa i savršenog balansa, mirisa, aroma i skladnog alkohola.

Ono je kompleksnog ukusa, koji dobija od preprženog italijanskog ječma i posebne vrste selekcija hmelja. Arome su intenzivne i dominiraju kafene note, dok se u završnici osete slatkaste nijanse.

Peroni Gran Riserva Doppio Malto proizveden je od 100% specijanog italijanskog karamelizovanog slada, aromatičnog hmelja, dugim procesom na niskoj temperaturi.

Jedinstveni ukus i začinska aroma predstavljaju ga izvrsnim predstavnikom italijanske tradicije.

Peroni Gran Riserva Doppio Malto sadrži 6,6% alkohola, a preporučena temperatura serviranja mu je 8 °C.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Lager ili Ale

Osnovna podela piva je na Lager i Ale piva a razlika među njima je u kvascu. Skoro sva piva zapravo

Pivara Salto

Kao lokalna beogradska kraft pivara nemaju određenu ciljnu grupu, već žele da svojim kvalitetom jednostavno vežu ljude uz sebe  

Restoran Old Mill Belgrade

Restoran Old Mill Belgrade odlikuje autentičan stil sa elementima Starog mlina i njegove post – industrijske baštine. Restoran nudi specijalitete

Beer Style magazin – br. 31 –

Činjenica je da pivare, pre svega one velike, rade na granici rentabilnosti ili čak ispod te granice i da svesno iz svojih zaliha podmiruju objektivan trošak u poslovanju