Bjelogrlić režirao spot za Jelen pivo

spot za jelen pivo bjelogrlic

Svake letnje sezone Jelen pivo iznenadi nekom novom, originalnom TV kampanjom. Ovoga puta, ljubitelje piva oduševila je ideja da novi televizijski spot, kojim će Jelen pivo i Fudbalski savez Srbije pozvati sve navijače da bodre nacionalni tim u Rusiji, kreira naš poznati režiser i glumac Dragan Bjelogrlić.

Glavni akteri spota bili su reprezentativci Srbije koji su pred Bjelinim objektivom bili više nego raspoloženi.

Televizijski spot predstavlja Bjelogrlićev prvenac kada je reč o ovoj vrsti formata, ali svakako nije njegov prvi projekat sa fubalskom tematikom.

„Naši fudbaleri su divni momci. Na mene su ostavili veliki utisak. Verujem da će dati sve od sebe igrajući za našu reprezentaciju i to mogu iz ovog iskustva da garantujem. Navijačima poručujem da ih bodre svim srcem, jer mislim da ova generacija to zaslužuje“, rekao je Bjelogrlić.

Fubaleri su uživali u novom iskustvu, ne propustivši i priliku da zahvale na podršci koju dobijaju od navijača.

„Bilo je zabavno, interesantno, potpuno novo iskustvo za nas“, rekli su Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

„Daćemo sve od sebe. Neka navijaju za nas“, poručio je Nemanja Matić.

„Čast nam je bila sa sarađujemo sa Draganom Bjelogrlićem i verujem da će TV spot bili odličan. Nadam se da će navijači biti uz nas u utakmicama na samom prvenstvu. Odradili smo dobar posao plasirajući se na Mundijal i jako nam je bitna podrška navijača“, potvrđuje Adem Ljajić.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo TV premijeru ovog ostvarenja i snažno navijamo za „orlove“ tokom Svetskog prvenstva.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1