Jelen pivo spremno za fudbalski spektakl

jelen nagradna igra

Fudbal i pivo uvek idu zajedno. Ono što ih povezuje su umeće i strast. Kao što potrošači cene umeće i strast dobrih pivara, tako cene i strast za pobedom i umeće fudbalera koji će se ovog leta pokazati na Mundijalu. Utakmica, drugari, hladno pivo i trenutak kada začujete prve taktove himne svoje zemlje… Postoji li u tom trenutku nešto vrednije?

Fudbalska goznica već uveliko trese sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu. Dok se u Rusiji obavljaju poslednje organizacione pripreme, pivari širom sveta su već spremni za predstojeće fudbalsko leto kako bi pivopijama obezbedili kompletno uživanje u vrhunskom fudbalu.

Apatinska pivara i Jelen pivo su u okviru partnerstva sa Fudbalskim savezom Srbije kreirali specijalnu kampanju i promotivne aktivnosti kojima će još više nadahnuti navijače da SNAŽNO bodre „orlove“ na Mundijalu.

U prodaji je i specijalna serija limenki Jelen piva sa imenima fudbalskih reprezentativaca Srbije, koji će na Svetskom prvenstvu u Rusiji braniti boje srpskog fudbala. Limenke sa imenima fudbalera se mogu naći u prodaji u svim radnjama širom Srbije, kao i specijalno brendirano pakovanje od četiri limenke.

„Ovo je sjajan način da navijači izraze podršku našoj reprezentaciji i pokažu koji su njihovi favoriti među fudbalerima. Sigurna sam da ćemo svi sa velikim zadovoljstvom bodriti reprezentaciju na Mundijalu“ – rekla je Olivera Nikodijević, direktorka marketinga Apatinske pivare.

U skladu sa najvažnijim događajem ovog leta, Jelen tim je spremio i nagradnu igru kojom želi da omogući ljubiteljima piva da dožive atmosferu Mundijala i uživaju u vrhunskom fudbalu.

30 nagradnih putovanja za fudbalski spektakl  

U okviru nagradne igre „Samo snažno za nagradu“ koju organizuje Jelen pivo, ljubitelji piva i fudbala će imati mogućnost da, između ostalih vrednih nagrada, osvoje čak trideset nagradnih putovanja u Rusiju na utakmicu Srbija – Brazil. Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da se u periodu od 25. aprila do 21. maja sakupi pet metalnih čepova sa fudbalskom loptom sa bilo koje staklene boce Jelen piva od 0.5 ili 0.33 litara, i u koverti pošalje na adresu poštanski fah 1756, 11200 Beograd. Osim nagradnog putovanja na utakmicu Srbija – Brazil, ljubitelji Jelen piva mogu da osvoje čak 11 automobila Fiat 500l Cross, 40 Sony Play Station konzola i 50 mini frižidera. Javno izvlačenje koverti zakazano je za 24. maj, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu www.jelenpivo.com
 

Podelite članak

PROČITAJTE I:

rebel tamno

BEER STYLE PREPORUKA Rebel Tamno

Beer Style preporuka je da se na prelazu između leta i jeseni opredelite za Rebel Tamno pivo, jer je ovaj tamni lager vrlo interesantno kreiran.

pivo i piletina Macchiato Fax

PIVO I PILETINA – Macchiato Fax

Novosadski cafe restoran Macchiato Fax otvoren je pre sedam godina na uglu ulica Stevana Musića i Bulevara cara Lazara i ima prelep pogled na park i novosadski Univerzitet.

Pivo zaustavlja kataraktu

Previše piva i vaš vid će postati zamućen, ali konzumacijom prave količine piva i vaše oči će imati koristi. Istraživači

Američki paradoks

Kao i u mnogo čemu, pa tako i u pivskim stilovima, Amerika je posebna u odnosu na ostatak sveta, a

UVOZNA PIVA NIŽE CENE Korektna i jeftina piva

Kada govorimo o pivima nižeg cenovnog ranga valjalo bi napomenuti da je njihov kvalitet usklađen sa cenom, ali i da se u mnogim slučajevima odabirom ovih piva konzumenti prijatno iznenade.

UVOZNA PIVA VIŠE CENE Piva za one dubljeg džepa

Potrošači u Srbije vole da probaju sve što je novo i lako se prilagođavaju na dobar kvalitet, a ukoliko su bolje platežne moći, najčešće biraju piva iz Nemačke, Češke, Francuske, Meksika, Belgije, Irske, Holandije.

BANJALUČKA PIVARA Najprepoznatljiviji brend Banjaluke

Zahvaljujući tradiciji dugoj više od 150 godina i beskompromisnom kvalitetu, koji je utkan u DNK kompanije, Banjalučka pivara odavno je prešla granice regiona i postala najprepoznatljiviji brend iz Banjaluke.

pretplata