Jelen pivo spremno za fudbalski spektakl

jelen nagradna igra

Fudbal i pivo uvek idu zajedno. Ono što ih povezuje su umeće i strast. Kao što potrošači cene umeće i strast dobrih pivara, tako cene i strast za pobedom i umeće fudbalera koji će se ovog leta pokazati na Mundijalu. Utakmica, drugari, hladno pivo i trenutak kada začujete prve taktove himne svoje zemlje… Postoji li u tom trenutku nešto vrednije?

Fudbalska goznica već uveliko trese sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu. Dok se u Rusiji obavljaju poslednje organizacione pripreme, pivari širom sveta su već spremni za predstojeće fudbalsko leto kako bi pivopijama obezbedili kompletno uživanje u vrhunskom fudbalu.

Apatinska pivara i Jelen pivo su u okviru partnerstva sa Fudbalskim savezom Srbije kreirali specijalnu kampanju i promotivne aktivnosti kojima će još više nadahnuti navijače da SNAŽNO bodre „orlove“ na Mundijalu.

U prodaji je i specijalna serija limenki Jelen piva sa imenima fudbalskih reprezentativaca Srbije, koji će na Svetskom prvenstvu u Rusiji braniti boje srpskog fudbala. Limenke sa imenima fudbalera se mogu naći u prodaji u svim radnjama širom Srbije, kao i specijalno brendirano pakovanje od četiri limenke.

„Ovo je sjajan način da navijači izraze podršku našoj reprezentaciji i pokažu koji su njihovi favoriti među fudbalerima. Sigurna sam da ćemo svi sa velikim zadovoljstvom bodriti reprezentaciju na Mundijalu“ – rekla je Olivera Nikodijević, direktorka marketinga Apatinske pivare.

U skladu sa najvažnijim događajem ovog leta, Jelen tim je spremio i nagradnu igru kojom želi da omogući ljubiteljima piva da dožive atmosferu Mundijala i uživaju u vrhunskom fudbalu.

30 nagradnih putovanja za fudbalski spektakl  

U okviru nagradne igre „Samo snažno za nagradu“ koju organizuje Jelen pivo, ljubitelji piva i fudbala će imati mogućnost da, između ostalih vrednih nagrada, osvoje čak trideset nagradnih putovanja u Rusiju na utakmicu Srbija – Brazil. Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da se u periodu od 25. aprila do 21. maja sakupi pet metalnih čepova sa fudbalskom loptom sa bilo koje staklene boce Jelen piva od 0.5 ili 0.33 litara, i u koverti pošalje na adresu poštanski fah 1756, 11200 Beograd. Osim nagradnog putovanja na utakmicu Srbija – Brazil, ljubitelji Jelen piva mogu da osvoje čak 11 automobila Fiat 500l Cross, 40 Sony Play Station konzola i 50 mini frižidera. Javno izvlačenje koverti zakazano je za 24. maj, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu www.jelenpivo.com
 

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

10 razloga zašto piti pivo

Pravo pivo bogato je vitaminom B i proteinima. Hmelj je glavni sastojak koji se koristi za pripremu piva, sadrži flavonoide,

Pivo za poneti

Olakšavanjem dostupnosti proizvoda, radi se na ozbiljnoj promociji, tako da ovim gestom Fabrika piva koliko pomaže kupcima – konzumentima toliko

Festival Dani Vajfеrta

Dani Vajfеrta jе gradska manifеstacija kоja sе оdržava u Pančеvu, pоčеtkоm juna, od 08. do 10.06.2018. gоdinе, pоd pоkrоvitеljstvоm grada

KRAFT PIVO Mrgud pilsner

Kraft pivo Mrgud pilsner zanatsko je pivo, no ukus mu je prepoznatljiv, odnosno onakav kakav prosečni konzument prepoznaje.