Humanitarni koncert „SVI ZA MAGDALENU“

Poziv zanatskim pivarama da podržimo predstojeći humanitarni koncert "SVI ZA MAGDALENU" u Hali sportova "RANKO ŽERAVICA" 21.10.2018, tako što ćemo donirati pivo koje će se točiti na samom koncertu.

Koncert je zamišljen kao višečasovni događaj sa početkom u 19h sve do ponoći uz učešče pet izvođača. Ideja je da se pored ulaznica koje će koštati 600 dinara obezbede i dodatna sredstva kroz prodaju hrane i pića u samoj hali, te je zato odlučeno da se obrati i domaćim zanatskim pivarama koje bi bile spremne da podrže ovaj poduhvat za malu Magdalenu.

Magdaleni Marković, preslatkoj dvogodišnjoj devojčici, je nakon rođenja ustanovljena srčana mana koja se može otkloniti sa dve predviđene operacije na klinici u Londonu, od kojih svaka košta 50.000 evra.

Kako njena porodica nema sredstva, potpisali su ugovor sa Fondacijom BUDI HUMAN – ALEKSANDAR ŠAPIĆ preko koje je putem sms-a, kao i uplatama pojedinaca, organizacija i kompanija do sad prikupljeno oko 15.000 evra. Kako prikupljena sredstva nisu ni približno dovoljna za prvu operaciju koja je zakazana za 12.novembar, odlučeno je da se uz podršku dobrih ljudi uđe u realizaciju koncerta za koji se nadamo da može da donese neophodna sredstva za život male Magdalene.

Za sve dodatne informacije: http://www.budihuman.rs/sr/korisnik/522/magdalena-markovic

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1