Tri najprodavanija piva u Srbiji

Ovo su srpska piva za koja se konzumenti najradije i najčešće odlučuju

Ima onih piva koja su lako dostupna, što znači da se mogu naći u trgovačkim lancima, njihova cena je prihvatljiva za većinu stanovništva i to su piva za koja se konzumenti najradije i najčešće odlučuju. U ovu grupu, a sveli smo je na samo tri piva, spadaju Jelen pivo, Lav pivo i Zaječarsko pivo.

Jelen pivoje čuveni brend Apatinske pivare. Lager sa 4,6% alkohola, bistar i jasne zlatne boje, sladnog mirisa sa aromom hmelja. Srednje punoće, osvežavajućeg ukusa ima sladno-slatki ukus zaokružen gorčinom sa finom gorčinom i ukusom slada u završnici. Ovo pivo je tako napravljeno da se odlično kombinuje sa našim tradicionalnim specijalitetima, baš zato je neizbežan na slavskim trpezama.

Lav pivoje najpoznatiji brend proizvodnog portfolia Carlsberg Srbije. Lager sa 4,5% alkohola punog ukusa, karakteristične prijatne arome i izbalansirane gorčine. Ovo pivo je u potpunosti prilagođeno našem tržištu i jedno je od omiljenih na slavljima. 

Zaječarsko pivoje ponos istočne srbije sa dugom istorijom i tradicijom. Ovo je lager sa 4,5% alkohola, bistro i jasne zlatne boje. Ovo pivo je prilagođeno našim ukusima sa srednjom karbonizacijom i izbalansiranom gorčinom, zato je, kao i prethodna dva piva, neizbežno prilikom slavlja u Srbiji.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
beerstyle marketing 1