KOJA PIVA PIJU INFLUENSERI – Ozbiljne teme i Krušovice

Igor preferira da ocenjuje piva – kraft, premijum i industrijska. Tokom svojih ocenjivanja piva nije pristrasan, no često ističe da je njegov pivski izbor pivo Krušovice

Kanal Ozbiljne Teme nalazi se na You Tube platformi i privlači više od 120 000 pratilaca. Ovaj kanal, koji je vođen od strane gospodina Igora, predstavlja mesto na internetu koje posetioci mogu da prate zbog čiste razonode, ali i u potrazi za opštim znanjem, vezano za  teme iz istorije, geografije i teorijske, odnosno hipotetičke istorije – šta bi bilo, kad bi bilo. Ozbiljne Teme je kanal koji privlači i mlade, ali i one starije, a mnogi profesori po osnovnim škola puštaju svojim đacima klipove od gospodina Igora, kako bi im više približili gradivo koje prelaze iz Istorije. Takođe, ovaj kanal privlači i ljubitelje piva jer je i Igor jedan od njih, a na kanalu se može naći mnoštvo klipova baš na ovu temu. Igor preferira da ocenjuje piva – kraft, premijum i industrijska. Tokom svojih ocenjivanja piva nije pristrasan, no često ističe da je njegov pivski izbor pivo Krušovice. A da za to ima razloga, govori i podatak da je pivara Krušovice je jedna od najstarijih i najprepoznatljivijih tradicionalnih čeških pivara. Za kvalitet piva, koje se proizvodi u ovoj pivari, ali i brenda Krušovice Svetle, koji još zovu i kraljevsko pivo, najvažniji je preduslov što se ono vekovima proizvodi na istom mestu – u poznatom regionu Žatac. Pored tradicije, u proizvodnji ovog piva dominira i moderna tehnologija, ali i kvalitetne sirovine, od kojih se najviše izdvaja vrhunska sorta hmelja iz srca Bohemije, a koja pruža ovom pivu prepoznatljiv i bogat ukus u svakom gutljaju.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Pivska „dijeta“

Kada znamo kako i zašto nas pivo goji, možemo osmisliti strategiju koja će nam pomoći da to izbegnemo Kada pomislite

Restoran Hanan

Hanan je restoran koji svojim gostima uvek nudi nešto više, a ono što ga izdvaja od ostalih beogradski restorana je

Tamna piva za uživanje

Tamna piva nisu, kao ni njihovi svetliji rođaci, nimalo jednoznačna i nude mnoštvo različitih ukusa, aroma, nivoa alkohola. Mogu biti

PIVO – Ledena krigla je zabluda

Mi potpuno razumemo opčinjenost pivom i zato vam ukazujemo na greške koje možda pravite. Ukoliko volite pivo na ove stvari zaboravite.

PIVO I BURGERI – Restoran Kod Brke

Pabovska atmosfera, ali i velik izbor piva i burgera, raduje mnoge pivoljubce i zato su prepoznali Brku kao mesto gde im je zagarantovan provod i dobra ponuda ovog gastro bara.

MEDICINSKI FENOMENI – Organizam proizvodi pivo

Slučaj ovog čoveka je za rubriku Verovali ili ne. Za njegov slučaj zainteresovali su se istraživači koji su otkrili da kvasac, odnosno  gljivice u njegovom stomaku pretvaraju ugljene hidrate u pivo.

PIVO ZIMI – Tamno pivo i juneći gulaš

Najpoznatiji stil među zimskim pivima je porter koji je nastao davne 1700. godine u Londonu, a ime nosi po jakim lučkim radnicima koje su tamošnji stanovnici nazivali porterima, odnosno nosačima.