KOJA PIVA PIJU INFLUENSERI – Ozbiljne teme i Krušovice

Igor preferira da ocenjuje piva – kraft, premijum i industrijska. Tokom svojih ocenjivanja piva nije pristrasan, no često ističe da je njegov pivski izbor pivo Krušovice

Kanal Ozbiljne Teme nalazi se na You Tube platformi i privlači više od 120 000 pratilaca. Ovaj kanal, koji je vođen od strane gospodina Igora, predstavlja mesto na internetu koje posetioci mogu da prate zbog čiste razonode, ali i u potrazi za opštim znanjem, vezano za  teme iz istorije, geografije i teorijske, odnosno hipotetičke istorije – šta bi bilo, kad bi bilo. Ozbiljne Teme je kanal koji privlači i mlade, ali i one starije, a mnogi profesori po osnovnim škola puštaju svojim đacima klipove od gospodina Igora, kako bi im više približili gradivo koje prelaze iz Istorije. Takođe, ovaj kanal privlači i ljubitelje piva jer je i Igor jedan od njih, a na kanalu se može naći mnoštvo klipova baš na ovu temu. Igor preferira da ocenjuje piva – kraft, premijum i industrijska. Tokom svojih ocenjivanja piva nije pristrasan, no često ističe da je njegov pivski izbor pivo Krušovice. A da za to ima razloga, govori i podatak da je pivara Krušovice je jedna od najstarijih i najprepoznatljivijih tradicionalnih čeških pivara. Za kvalitet piva, koje se proizvodi u ovoj pivari, ali i brenda Krušovice Svetle, koji još zovu i kraljevsko pivo, najvažniji je preduslov što se ono vekovima proizvodi na istom mestu – u poznatom regionu Žatac. Pored tradicije, u proizvodnji ovog piva dominira i moderna tehnologija, ali i kvalitetne sirovine, od kojih se najviše izdvaja vrhunska sorta hmelja iz srca Bohemije, a koja pruža ovom pivu prepoznatljiv i bogat ukus u svakom gutljaju.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Pivo sa ukusom pice

Kućni pivar iz Čikaga, koji pravi pivo u svojoj garaži, nedavno je napravio pivo sa ukusom pice. Tom Seefurth je

Pivske krigle od kamena

Pivske krigle do kamena odnosno poznatije kao „Beer Steins“ (Stein na Nemačkom znači kamen ili kameni rad) su kako i

Pivnica Gusan

Zdanje, u kojem se nalazi pivnica-restoran Gusan, sazidano je 1830. godine u stilu klasicizma, kao jedna od prve četiri dvospratnice

Restoran Corso

Corso, ili kako bi novosađani rekli Korzo, je restoran internacionalne kuhinje, smešten u samom srcu Novog Sada, u staroj gradskoj

Beer Style magazin – br. 29 –

Stara godina je za nama, Nova je počela i ovo je doba godine kada smo svi srećni, zadovoljni, puni elana, optimistični zbog svih obećanja sebi datih

NOVA GODINA Predlog hrane i piva

Danas je kombinovanje piva i hrane postalo prava mala umetnost, kroz koju se razmatraju boje, ukusi, temperature konzumiranja, količina alkohola i arome kao i prilike