KOJA PIVA PIJU INFLUENSERI – Ozbiljne teme i Krušovice

Igor preferira da ocenjuje piva – kraft, premijum i industrijska. Tokom svojih ocenjivanja piva nije pristrasan, no često ističe da je njegov pivski izbor pivo Krušovice

Kanal Ozbiljne Teme nalazi se na You Tube platformi i privlači više od 120 000 pratilaca. Ovaj kanal, koji je vođen od strane gospodina Igora, predstavlja mesto na internetu koje posetioci mogu da prate zbog čiste razonode, ali i u potrazi za opštim znanjem, vezano za  teme iz istorije, geografije i teorijske, odnosno hipotetičke istorije – šta bi bilo, kad bi bilo. Ozbiljne Teme je kanal koji privlači i mlade, ali i one starije, a mnogi profesori po osnovnim škola puštaju svojim đacima klipove od gospodina Igora, kako bi im više približili gradivo koje prelaze iz Istorije. Takođe, ovaj kanal privlači i ljubitelje piva jer je i Igor jedan od njih, a na kanalu se može naći mnoštvo klipova baš na ovu temu. Igor preferira da ocenjuje piva – kraft, premijum i industrijska. Tokom svojih ocenjivanja piva nije pristrasan, no često ističe da je njegov pivski izbor pivo Krušovice. A da za to ima razloga, govori i podatak da je pivara Krušovice je jedna od najstarijih i najprepoznatljivijih tradicionalnih čeških pivara. Za kvalitet piva, koje se proizvodi u ovoj pivari, ali i brenda Krušovice Svetle, koji još zovu i kraljevsko pivo, najvažniji je preduslov što se ono vekovima proizvodi na istom mestu – u poznatom regionu Žatac. Pored tradicije, u proizvodnji ovog piva dominira i moderna tehnologija, ali i kvalitetne sirovine, od kojih se najviše izdvaja vrhunska sorta hmelja iz srca Bohemije, a koja pruža ovom pivu prepoznatljiv i bogat ukus u svakom gutljaju.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Restoran Ananda

Ananda, prvi je veganski restoran u Srbiji. Koncept ovog restorana se svodi na laganu i finu hranu, u kojoj možete

Restoran Botako

Restoran Botako je beogradski restoran koji se bavi konceptom moderne, ali delom i tradicionalne Italijanske kuhinje sa fokusom na pice.

Restoran Zavičaj

Lanac restorana „Zavičaj“ nastao je kao ogranak Hotela „Kneževina“. „Kneževina“ je centrala njihovog ugostiteljstva, sa visokim kvalitetom usluge, koja vodi

Restoran Mihailo

U prijatnom ambijentu restorana Mihailo možete uživati u tradicionalnoj nacionalnoj kuhinji koja je pripremana uz pomoć najkvalitetnijih lokalnih namirnica na

KRAFT PIVO Mrgud pilsner

Kraft pivo Mrgud pilsner zanatsko je pivo, no ukus mu je prepoznatljiv, odnosno onakav kakav prosečni konzument prepoznaje.